Institut Esthederm
Exceptional skincare

Летен ритуал за кожата ДЕН и НОЩ

Летен ритуал за кожата ДЕН и НОЩ

Програма грижа за кожата през лятото, която съчетава цялостна защита от слънчевите лъчи и интензивна хидратация за кожата през нощта.


PHOTO REVERSE БЛОКИРАЩ КРЕМ ЗА КОЖА С ПИГМЕНТАЦИИ 50 ML
Нежен крем с висока степен на защита, който ограничава процеса на пигментация и изсветлява вече съществуващите петна, дори по време на излагане на слънце.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Нанесете върху лицето, шията и деколтето 20 минути преди излагане на слънце. Прилагайте повторно на всеки два часа и след плуване.


ДЕЙСТВИЕ
Намалява появата на пигментни петна, изсветлява, предотвратява и коригира хиперпигментацията, благодарение на патентованата технология PHOTO REVERSE.
Патент GLOBAL CELLULAR PROTECTION: Стимулира естествените защитни механизми на клетките срещу вредното влияние на светлината - UVA и UVB лъчи, видима и инфрачервена светлина. Предпазва кожата от възпалителни процеси, оксидативен стрес и от увреждане на клетъчната ДНК.
Подобрява устойчивостта на кожата при излагане на слънце и осигурява оптимална защита от UVA и UVB лъчите.


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Много светла кожа, склонна към хиперпигментиране с неравномерен тен. Подходящ при лечения, които са повишили фоточувствителността на кожата към слънце. Кремът може напълно да замести обичайния дневен крем през лятото.


РЕЗУЛТАТИ
Незабавно защитава хиперпигментираните зони, изравнява и изсветлява пигментните петна. Кожата е интензивно защитена от фотостареене и изгаряне.


INTENSIVE КРЕМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 ML
Кремообразна, мека и свежа текстура с интензивно хидратиращо действие, запълва бръчките и фините линии и предпазва от ежедневния оксидативен стрес.Начин за употреба

Нанесете върху почистена и суха кожа. Може да се използва самостоятелно вечер и/или сутрин преди Photo Reverse блокиращ крем за кожа с пигментации.Действие

Интензивна хидратация и изпълване на бръчките: Хиалуроновата киселина е естествено налична в организма и е известна с изключителните си биологични свойства. Тя играе роля на воден резервоар, като по този начин гарантира младостта на кожата. ESTHEDERM комбинира два вида хиалуронова киселина в три форми за запълване на бръчките и фините линии и интензивна хидратация в дълбочина.
Неутрализира свободните радикали и защитава клетъчната ДНК, благодарение на патентованата защита на вътреклетъчно ниво - GLOBAL CELLULAR PROTECTION.


Предназначение

Дехидратирана кожа с фини линии и бръчки.


Резултати

Благодарение на силния хидратиращ ефект, кожата става еластична, мека и сияйна с повишено чувство на комфорт. Бръчките и фините линии са изпълнени и по-малко видими.

169,90 лв.
ИЛИ
Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с