Institut Esthederm
Exceptional skincare

BRONZ IMPULSE СПРЕЙ 150 ml

BRONZ IMPULSE СПРЕЙ 150 ml
Продукт от ново поколение, Bronz Impulse e напълно прозрачен спрей, без слънцезащитен екран, който подготвя кожата за излагане на слънце, стимулирайки придобиването на тен и удължавайки златистия загар. Фината, нелепкава и флуидна текстура осигурява невероятен комфорт.

Начин за употреба

Започнете да нанасяте продукта 7 дни преди излагане на слънце, за да намалите риска от реакция на кожата от слънчевите лъчи и за да ускорите процеса на потъмняване. Може да се използва непосредствено или 20 минути преди излагане на слънце, за да повиши естествения защитен механизъм на кожата, но винаги в комбинация със слънцезащитен продукт!
При по-дълго и интензивно излагане на слънце, използвайте Bronz Impulse преди всяко нанасяне на слънцезащитна грижа, за да повишите ефективността й и предотвратите фотостареенето.Действие

Подготвя кожата за потъмняване като оптимизира всички етапи на процеса пигментация и стимулира производството на меланин – естествената реакция на кожата, която осигурява защита срещу опасните действия на слънцето. Придобиването на тен става по-бързо, по-дълготрайно, по-интензивно и равномерно.
Защитава кожата от фотосъстаряващото действие на UVA-лъчите, неутрализира свободните радикали, възпалението и увреждането на клетките. Продуктът е идеална грижа, която да бъде комбинирана при посещения на солариум, за да предпази кожата от фотостареене.


Предназначение

Всеки тип кожа, освен кожа с хиперпигментации.

Bronz Impulse не е слънцезащитен продукт.


Резултати

По-бърз, здравословен и равномерен тен. Кожата е перфектно подготвена за излагане на слънце, а младостта й е съхранена, благодарение на оптимизирания процес на потъмняване.

99,00 лв.
ИЛИ
Гама
Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти