Institut Esthederm
Exceptional skincare

ADAPTASUN ADAPTASUN МЛЯКО ЗА ТЯЛО С ВИСОКА ЗАЩИТА 200 ml

ADAPTASUN ADAPTASUN МЛЯКО ЗА ТЯЛО С ВИСОКА ЗАЩИТА 200 ml
Фина млечна текстура, която комбинира висока защита срещу изгаряне, оптимизира придобиване на тен и предпазва кожата от фотостареене, благодарение на патентовата технология за защита на вътреклетъчно ниво GLOBAL CELLULAR PROTECTION.

Начин за употреба

Нанесете обилно върху тялото 20 минути преди излагане на слънце. Нанасяйте отново на всеки два часа или след плуване.Действие

Защитава кожата и повишава устойчивостта й при излагане на слънце, благодарение на активирането и оптимизирането на процеса на потъмняване с патента ADAPTASUN. Кожата потъмнява по-бързо, равномерно и с дълготраен резултат.
Предотвратява фотостареенето и тъмните петна: защитава клетъчната ДНК от UV увреждане и неутрализира свободните радикали, благодарение на патентованата ни технология GLOBAL CELLULAR PROTECTION.


Предназначение

Кожа с поносимост към слънцето, която почернява бързо и рядко изгаря. 
Използвайте, когато излагате кожата си на силно слънце (високо в планината, в тропиците, на брега и при продължително излагане).


Резултати

Кожата се адаптира към слънцето по-бързо и в резултат на това тенът е сиян, бронзов и дълготраен. Идеално защитени, качеството и младостта на кожата са съхранени, тя е сияйна, мека и подхранена.

Нормална цена: 95,00 лв.

Prix spécial 57,00 лв.

ИЛИ
Гама
Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти