Institut Esthederm
Exceptional skincare

PHOTO REGUL КРЕМ ЗА КОЖА С ПИГМЕНТАЦИИ 50 ml

PHOTO REGUL КРЕМ ЗА КОЖА С ПИГМЕНТАЦИИ 50 ml
Нежен крем, който предлага интелигентна защита под слънчевите лъчи за кожа, склонна към пигментни нередности. Предпазва от вредното действие на слънцето, стимулира придобиването на равномерен тен и уеднаквява цвета на кожата.

Начин за употреба

Нанесете върху лицето, шията и деколтето по лицето 20 минути преди излагане на слънце. Нанасяйте отново на всеки два часа и след плуване. 

Photo Regul може изцяло да замени ежедневния крем през лятото.Действие

Изключителната технология в Photo Regul позволява оптимизиране и стимулиране на придобиването на тен за равномерен и уеднаквен цвят на кожата. Подобрява се процеса на пряката пигментация, благодарение на която почерняваме, но едновременно с това индиректната пигментация, която причинява изменения в клетките и води до хиперпигментация, е потисната. Вече образуваните пигментни петна стават по-малко видими и кожата е защитена от образуване на нови.
Подобрява устойчивостта на кожата при излагане на слънце и осигурява висока защита от UVA и UVB лъчите.
Неутрализира свободните радикали, защитава клетъчната ДНК и предотвратява фотостареенето, благодарение на патентованата защита на вътреклетъчно ниво – GLOBAL CELLULAR PROTECTION.


Предназначение

Кожа с неравномерен тен и пигментни петна.


Резултати

Кожата придобива красив, равномерен и златист тен, без риск за повишаване интензивността на пигментни петна или формиране на нови.

129,90 лв.
ИЛИ
Гама
Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с