Institut Esthederm
Exceptional skincare

INTENSIVE СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 30 ml

INTENSIVE СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 30 ml
Хиалуроновата киселина е молекула, която естествено присъства в кожата и се грижи за водния й запас. Серумът Intensive с хиалуронова киселина комбинира два вида хиалуронова киселина в три форми за интензивно хидратиращо действие и запълва фините линии и бръчки.

Начин за употреба

Нанесете върху лицето, шията и деколтето сутрин и/или вечер. Може да се използва в комбинация с Intensive крем с хиалуронова киселина, самостоятелно и след козметични процедури. За оптимални резултати допълнете грижата с Intensive серум за околоочен контур и маска с хиалуронова киселина.


Използвайте в комбинация с крем с хиалуронова киселина Intensive.


Действие

Интензивно изпълва кожата и хидратира: Комбинацията от два вида хиалуронова киселина в три форми: хиалуронова киселина с висока молекулна маса, със средна молекулна маса и капсулирана хиалуронова киселина. Благодарение на тази комбинация, влагата в епидермиса е съхранена, а фините линии – изгладени.
Корекция на фини линии и бръчки: Третият тип хиалуронова киселина, тази със средна молекулна маса, стимулира синтеза на естествено наличната в кожата хиалуронова киселина за дълготраен и видим изпълващ ефект.
Свръхлеката, немазна текстура осигурява незабавен комфорт за сухата и дехидратирана кожа и дълготрайна хидратация.


Предназначение

Дехидратирана кожа, фини линии и бръчки.


Резултати

Кожата е мигновено хидратирана, по-плътна и еластична, а фините линии и бръчки са изгладени. Кожата възвръща красивото си, естествено сияние.

144,90 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с