Клетъчна биология - Esthederm

Клетъчна биология

Вашата кожа е екосистема

“Нашият подход към стареенето на кожата ни позволява да разработваме продукти за грижа за кожата, които подпомагат и оптимизират красотата и подмладения вид на кожата в дългосрочен план.

Нашите терапии стимулират и подсилват естествените механизми на кожата за възстановяване на динамичния баланс на клетъчната младост.

Експертната грижа на Institut Esthederm се основава на повече от 70 международни патента, част от нашите познания за кожата и уникални формули, за оптимална толерантност и дълготрайна ефективност.”

Патентована клетъчна вода

Ексклузивна формула на водата

Водата е основният компонент на всеки козметичен продукт: следователно нейното качество е от съществено значение

Изследователските лаборатории на Institut Esthederm разработиха вода, която е няма аналог в козметичната индустрия. Тази прецизно формулирана активна вода възпроизвежда биологичните качества на водата, която тялото съдържа по естествен път: pH или киселинност, концентрация на минерални соли, устойчивост на окисляване.
Тя оптимизира клетъчната функция и запазва баланса на здравата кожа.

Това е истинска активна съставка, която, чрез стимулиране на подмладяващите клетъчни механизми, гарантира на продуктите на Institut Esthederm отличен афинитет към кожните клетки:

  • Пресъздава естествена среда в идеален синхрон с клетките.
  • Стимулира клетъчните механизми, които запазват младежкия вид: клетките функционират по-добре.
  • Запазва се потенциалът на клетките за борба с оксидативния стрес: засилва се способността им да се борят срещу стареенето и външните агресори.

Технология REPAIR

Тази технология е в основата на всеки продукт за age management – спомага за запазването на основните компоненти на дермата: колаген, еластин и хиалуронова киселина, и оптимизира естественото им производство.

Технология LIFT

Оказва незабавен стягащ и повдигащ ефект благодарение на синергичната комбинация от екстракт от червени водорасли и полизахариди.

Патент SKIN BALANCE SYSTEM

Разнообразието на микробната флора на повърхността на кожата е от съществено значение за нейното здраве. Този патентован комплекс допринася за запазването на тази защитна флора.

Патент с хиалуронова киселина

Този патентован комплекс съчетава различни размери и форми на хиалуроновата киселина*, които хидратират, изглаждат и попълват епидермиса и възобновяват производството на хиалуронова киселина от кожата.

*висока и средна молекулна маса и капсулирана форма.

Патент AQUAPORINES

Аквапорините са протеини, които са от съществено значение за обмена на вода между клетките. Техният дисбаланс е в основата на дехидратацията. Този патентован комплекс подпомага естественото им производство, за да оптимизира дифузията на водата в кожата.

Патентована технология GLOBAL CELLULAR PROTECTION

Слънчевите лъчи могат да причинят клетъчни промени, за които защитата на UV филтрите е недостатъчна. Този патентован комплекс оптимизира механизмите за биологична защита на кожата, като неутрализира свободните радикали (антиоксидант) и се бори срещу основните фактори на разграждане на структурите на кожата.

Безплатна доставка при покупка над 60 лв.
Обслужване и експертна консултация
Сигурност при плащане
Безплатни мостри с всяка поръчка