Institut Esthederm
Exceptional skincare

PHOTO REVERSE БЛОКИРАЩ КРЕМ ЗА КОЖА С ПИГМЕНТАЦИИ LIGHT BEIGE 50 ml

PHOTO REVERSE БЛОКИРАЩ КРЕМ ЗА КОЖА С ПИГМЕНТАЦИИ LIGHT BEIGE 50 ml
Експертна грижа за кожа с пигментни проблеми. Нежен крем с добавен цвят с много висока степен на защита срещу слънчевите лъчи, който ограничава процеса на пигментация и изсветлява вече съществуващите петна, дори по време на излагане на слънце.

Начин за употреба

Нанесете върху лицето, шията и деколтето по лицето 20 минути преди излагане на слънце. Нанасяйте отново на всеки два часа и след плуване. 

Photo Reverse Light Beige може изцяло да замени ежедневния крем през лятото.Действие

Намалява появата на пигментни петна, изсветлява, предотвратява и коригира хиперпигментацията, благодарение на патентованата технология PHOTO REVERSE.
Подобрява устойчивостта на кожата при излагане на слънце и осигурява висока защита от UVA и UVB лъчите, както и предпазва от вредното действие на синята светлина.
Неутрализира свободните радикали, защитава клетъчната ДНК и предотвратява фотостареенето, благодарение на патентованата защита на вътреклетъчно ниво – GLOBAL CELLULAR PROTECTION.
Мигновено изравнява тена на кожата и прикрива несъвършенствата, благодарение на тонираната си формула.


Предназначение

Много светла кожа, кожа с хиперпигментация и при лечения, които повишават фоточувствителността. Photo Reverse Light Beige позволява продължаването на терапиите срещу тъмни петна (лазер, течен азот), без да се налага да се криете от слънцето.


Резултати

По-светла и хидратирана кожа, предпазена от фотостареене и появата на пигментни петна. Видимо по-равномерен тен и прикрити несъвършенства.

135,90 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с