Institut Esthederm
Exceptional skincare

PHOTO REGUL КРЕМ ЗА КОЖА С ПИГМЕНТАЦИИ 50 ml

PHOTO REGUL КРЕМ ЗА КОЖА С ПИГМЕНТАЦИИ 50 ml
Нежен крем, който предлага интелигентна защита под слънчевите лъчи за кожа, склонна към пигментни нередности. Предпазва от вредното действие на слънцето, стимулира придобиването на равномерен тен и уеднаквява цвета на кожата.

Начин за употреба

Нанесете върху лицето, шията и деколтето по лицето 20 минути преди излагане на слънце. Нанасяйте отново на всеки два часа и след плуване. 

Photo Regul може изцяло да замени ежедневния крем през лятото.Действие

Изключителната технология в Photo Regul позволява оптимизиране и стимулиране на придобиването на тен за равномерен и уеднаквен цвят на кожата. Подобрява се процеса на пряката пигментация, благодарение на която почерняваме, но едновременно с това индиректната пигментация, която причинява изменения в клетките и води до хиперпигментация, е потисната. Вече образуваните пигментни петна стават по-малко видими и кожата е защитена от образуване на нови.
Подобрява устойчивостта на кожата при излагане на слънце и осигурява висока защита от UVA и UVB лъчите.
Неутрализира свободните радикали, защитава клетъчната ДНК и предотвратява фотостареенето, благодарение на патентованата защита на вътреклетъчно ниво – GLOBAL CELLULAR PROTECTION.


Предназначение

Кожа с неравномерен тен и пигментни петна.


Резултати

Кожата придобива красив, равномерен и златист тен, без риск за повишаване интензивността на пигментни петна или формиране на нови.

135,90 лв.
ИЛИ
Гама
Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти