Institut Esthederm
Exceptional skincare

INTENSIVE КРЕМ С РЕТИНОЛ 50 ml

INTENSIVE КРЕМ С РЕТИНОЛ 50 ml
Крем с висока концентрация на ретинол, създаден за специфичните нужди на стареещата кожа – фини линии, дълбоки бръчки, изтъняване на кожата. Богата и плътна текстура, която доставя изключителен комфорт на кожата.

Начин за употреба

Нанесете самостоятелно върху лицето, шията и деколтето. 
За трайни и ефективни резултати използвайте като 2-месечна интензивна терапия и в комбинация с Intensive серум-олио с ретинол.
 
Избягвайте почистващи продукти, които съдържат алкохол или агресивни ексфолианти по време на Intensive терапия с ретинол. Не използвайте през месеците със силно слънце и винаги нанасяйте слънцезащитен продукт като финален щрих на грижата сутрин, за да минимизирате риска от фоточувствителност и хиперпигментация.Действие

Ускорява обновяването на клетките за постигане на ефекта „нова кожа“ като заглажда текстурата на кожата и уеднаквява тена. Предотвратява разграждането на дермалните елементи, които поддържат структурата на кожата, и заглажда дори дълбоките бръчки.
Стимулира синтеза на колаген и еластин и така укрепва структурата на кожата. Спомага за предотвратяването на процесите на стареене и отпускането на овала.


Предназначение

Дълбоки бръчки, неравна кожна повърхност, белези.


Резултати

Кожата е по-сияйна, по-гладка и по-тонизирана с всеки изминал ден. Микрорелефът постепенно се изглажда, а фините линии и бръчките намаляват. Тенът на кожата става по-сияен.

139,90 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти