Нашата история - Esthederm

Нашата история

Жан-Ноел Торел

Основателят на NAOS

Жан-Ноел Торел, френски фармацевт и експерт по клетъчна биология, е основател на фирмата NAOS и марките Institut Esthederm, Bioderma и Etat Pur.
През 70-те години на миналия век този изследовател със страст към клетъчната биология си представя ново поколение козметика: високотехнологични продукти за грижа за кожата, способни да взаимодействат с биологията на кожата за постигане на трайни резултати. Така той създава първите слънцезащитни продукти, които активират меланина – естественият защитен пигмент на кожата.

100% защитен минерален крем NO SUN – висока защита

1980

100% минерален слънцезащитен крем с висока поносимост

Революционно решение за хора с нетолерантна кожа или с алергия към слънцето. Ексклузивната формула позволява преминаването на точното количество слънчева светлина, за да стимулира придобиването на тен, без да предизвиква кожни реакции. Кожата се „превъзпитава“ да се адаптира към слънцето по естествен начин.

Osmoclean – продукт за нежно и дълбоко почистване на пори

1980

Почистващ продукт, разкриващ сиянието на кожата

Основна стъпка в ритуала за красота на Institut Esthederm е „подготовка на кожата“. Иконичният ритуал за почистване включва Озаряваща и изглаждаща маска и Нежен крем за почистване на пори, използвани и във всяка професионална терапия.

Слънцезащитен крем за лице BRONZ REPAIR

1986

Слънцезащитен крем против бръчки за великолепен тен

Този слънцезащитен продукт едновременно оптимизира тена и има действие за намаляване на бръчките. Неговата богата, овлажняваща текстура и неустоим аромат го превръщат в идеален „дневен крем за ваканцията“.

Спрей клетъчна вода

1999

Спрей със силата на серум

Изследователските лаборатории на Institut Esthederm създадоха специален спрей клетъчна вода с перфектен афинитет към кожата и уникални свойства, който стимулира механизмите, участващи в поддържането на младежкия вид на кожата.
Тази изключителен спрей повишава ефективността на последвалата грижа за кожата на Institut Esthederm.

  • ПОВИШАВА ХИДРАТАЦИЯТА : обогатен с хиалуронова киселина
  • АНТИОКСИДАНТ : предотвратява уврежданията, причинявани от свободните радикали
  • ЕНЕРГИЗИРА : ускорява метаболизма и стимулира производството на енергия в клетките на кожата

Клетъчен концентрат

2005

Серумът, който прави текстурата на кожата съвършена

Този концентриран серум коригира и балансира основните клетъчни функции и предефинира текстурата на кожата в дългосрочен план: текстурата на кожата става по-фина и равномерна.

Спрей за лице и тяло BRONZ IMPULSE

2008

Млечен спрей, който подготвя, активира и удължава процеса на придобиване на тен

Този слънцезащитен спрей подготвя кожата, поддържа и стимулира естествения процес на придобиване на тен чрез активиране на процеса на пигментация, като същевременно предпазва клетките от вредното действие на UV лъчите.

Коригиращ и изсветляващ пигментните петна крем Photo reverse – много висока защита

2015

Крем с много висока защита, който изсветлява хиперпигментациите

Този крем с много висока защита от UVB и UVA лъчи регулира процеса на пигментация въпреки излагането на слънце и позволява постепенно изсветляване на кожата на слънце, както и корекция на пигментните петна.

INTENSIVE серум с хиалуронова киселина

2016

Интензивен хидратиращ серум

С комбинация от 3 форми на хиалуронова киселина, този серум изглажда бръчките и фините линии и незабавно придава обем на кожата, както на повърхността, така и в дълбочина.

Крем Excellage

2019

Плътност – подхранване – сияние

Тази линия за грижа за кожата дава всеобхватен отговор на стареенето на кожата чрез стимулиране на клетъчната комуникация. Тя подхранва и укрепва кожната бариера, подобрява еластичността, изглажда микрорелефа и прави кожата по-сияйна.