Institut Esthederm
Exceptional skincare

RADIANCE ДЕТОКСИКИРАЩ ОЗАРЯВАЩ КРЕМ

RADIANCE ДЕТОКСИКИРАЩ ОЗАРЯВАЩ КРЕМ

Елиминира първите признаци на стареене и възстановява свежестта и блясъка на кожата. Озаряваща формула със седефени частици. Немазна и нелепкава текстура.Начин за употреба

Подходящ за всички възрасти, когато на лицето се появят следи от умора, стрес, замърсяване и сезонни промени. Нанесете сутрин и вечер върху почистена и суха кожа. Използвайте самостоятелно или след серум на Esthederm.Действие

Детоксикира: Изключителна клетъчна грижа против стареене, с патента за контрол на времето - TIME CONTROL SYSTEM, който увеличава притока на кислород към клетките и неутрализира свободните радикали. Той забавя биологичните фактори на стареене и прави кожата по-устойчива на ежедневните агресивни фактори.

Омекотява и освежава: Съставката Escin засилва микроциркулацията на кожата и клетъчния метаболизъм. Клетките в кожата са наситени с кислород, а токсините - по-лесно елиминирани.


Предназначение

Подходящ за всички типове кожа.


Резултати

Кожата е детоксикирана и по-добре защитена от ежедневните агресивни фактори. Перфектно хидратирана, повърхността е гладка и сияйна. Фините линии и признаците на умора са видимо избледнели. Тенът е свеж, а кожата е мигновено озарена.

119,90 лв.
ИЛИ
Гама
Използвайте заедно с