Institut Esthederm
Exceptional skincare

ПРОГРАМА ЗА ЛИФТИНГ И ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ LIFT&REPAIR

ПРОГРАМА ЗА ЛИФТИНГ И ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ LIFT&REPAIR

Лимитирано предложение за лифтинг и изглаждане на бръчки на специална цена. Комплектът включва изглаждащ крем LIFT&REPAIR 50 мл и околоочна грижа LIFT&REPAIR 15 мл.


LIFT&REPAIR ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ 50 МЛ


Стяга и възвръща младежкия овал на лицето, придава сияен тен и незабавно намалява бръчките и фините линии с дълготраен резултат. Ден след ден контурите и обемът на лицето красиво се преоформят.


НАЧИН ЗА УПОТРЕБА
Нанесете върху лицето и шията самостоятелно или в комбинация с грижа за околоочен контур LIFT&REPAIR сутрин и/или вечер.


ДЕЙСТВИЕ
Моментален лифтинг ефект и изглаждане на текстурата на кожата. Възстановява в дълбочина, подобрява контура на кожата, регенерира и укрепва, благодарение на: Лифтинг на повърхността: незабавен ефект върху лицевите мускули, отговорни за стегнатия вид на кожата. Едновременно с това микрорелефът е изгладен и кожата придобива видимо по-стегнат вид. Технологията REPAIR: Стимулира синтеза на колаген и еластин и подсилва структурата на кожата. Има дълготрайно биологично действие, противопоставяйки се на стареенето, като възстановява еластичността на кожата и я регенерира. Патент ТIME CONTROL SYSTEM: Увеличава притока на кислород към клетките и оптимизира енергийната им среда, така че да функционират с възстановени сили. Неутрализира действието на свободните радикали и осигурява ДНК защита. Забавяйки биологичните фактори на стареене, младостта на кожата е съхранена и тя е по-устойчива на външни влияния.


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Кожа с дълбоки бръчки и фини линии, отпуснати зони в областта на шията.


РЕЗУЛТАТИ
Кожата е видимо по-гладка и стегната с редефинирани, красиви контури. Тенът е по-равномерен, следите на умора се минимизират, а фините линии и бръчки се изглаждат.


LIFT & REPAIR ИЗГЛАЖДАЩА ГРИЖА ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР 15 МЛ


Изглаждаща грижа, която видимо стяга околоочния контур. Мигновено намалява бръчките и фините линии и изглажда „пачия крак“. Свежа гел-крем текстура с лифтинг ефект.Начин за употреба

Нанесете на чиста, суха кожа в зоната около очите сутрин и вечер. Масажирайте с леки поглаждащи движения с помощта на апликатора до пълното абсорбиране на продукта.Действие

По-стегнат околоочен контур: Патентованата технология LIFT мигновено стяга и изглажда кожния микрорелеф.
Подсилва кожната структура: Патентованата технология REPAIR действа в дълбочина, за да реструктурира и регенерира кожата.
Изглажда бръчките и фините линии: Хиалуроновата киселина във формулата има мигновен изпълващ ефект за цялостно подмладяване на зоната около очите и намаляване на „пачия крак“.


Предназначение

Кожа с бръчки и фини линии, загуба на плътност и обем


Резултати

Погледът е видимо лифтиран и подмладен, а зоната около очите е стегната и изгладена.

Нормална цена: 268,90 лв.

Prix spécial 189,90 лв.

ИЛИ
Използвайте заедно с