Institut Esthederm
Exceptional skincare

МАСКА ЗА ИЗПЪЛВАНЕ НА ОВАЛА С МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТ 50 ml

МАСКА ЗА ИЗПЪЛВАНЕ НА ОВАЛА С МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТ 50 ml
Маска с незабавно изглаждащо действие и стягащ, усъвършенстващ ефект върху овала на лицето.

Начин за употреба

Вечер нанесете плътен слой върху лицето и шията на почистена и подсушена кожа. Оставете да действа 15 минути и след това отстранете остатъка от продукта с влажна кърпа.

Използвайте 2 до 3 пъти седмично за дълготрайни и ефективни резултати.Действие

Мигновен лифтинг ефект за гладка, сияйна и видимо по-млада кожа:

Лифтинг на повърхността: незабавен ефект върху лицевите мускули, отговорни за стегнатия вид на кожата. Едновременно с това микрорелефът е изгладен и видимо по-стегнат.
Технологията REPAIR: Стимулира синтеза на колаген и еластин и подсилва структурата на кожата. Има дълготрайно биологично действие, противопоставяйки се на стареенето, като възстановява еластичността на кожата и я регенерира.
Патент ТIME CONTROL SYSTEM: Увеличава притока на кислород към клетките и оптимизира енергийната им среда, така че да функционират с възстановени сили. Неутрализира действието на свободните радикали и осигурява ДНК защита. Забавяйки биологичните фактори на стареене, младостта на кожата е съхранена и тя е по-устойчива на външни влияния.


Предназначение

Дехидратация, умора, матов тен и безжизнен вид на кожата, видимо отпускане.


Резултати

Кожата е съживена - по-гладка, хидратирана и сияйна, с изгладени фини линии и бръчки. Красиво дефинираният контур на лицето и стегнатият овал са възстановени.

99,90 лв.
ИЛИ
Soin en Institut
Гама

Gamme Esthederm Lift & Repair

ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ: ПОВДИГА И УПЛЪТНЯВА

ЛИНИЯТА РАБОТИ В ДВЕ СТЪПКИ: ВЕДНАГА СТЯГА И ИЗГЛАЖДА КОЖНИЯ МИКРОРЕЛЕФ, СЛЕД ТОВА ДЪЛБОКО РЕСТРУКТУРИРА, ЗА ДА РЕГЕНЕРИРА И УПЛЪТНИ КОЖАТА. 


DERM REPAIR РЕСТРУКТУРИРАЩ СЕРУМСилно концентриран реструктуриращ серум: бръчки, плътност, крехка кожа.
Този серум има високата концентрация на регенериращи активни съставки. Прониква дълбоко в кожата, за да подсили нейната поддържаща структура и да възстанови кожните микро лезии преди да са се превърнали в бръчки

ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМНамалява съществуващите бръчки и фини линии, стяга овала и изсветлява тена на кожата.

МАСКА ЗА ИЗПЪЛВАНЕ НА ОВАЛА С МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТТази омекотяваща маска незабавно повдига кожата и й придава гладък и сияен младежки вид.

ПАЧОВЕ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУРSOS грижа за уморени очи

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ LIFT & REPAIRЛифтинг ефект на повърхността на кожата и регенерация на поддържащата й структура в дълбочина. Кожата е естествено възстановена.

Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти