Institut Esthederm
Exceptional skincare

ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ 50 ml

ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ 50 ml
Стяга и възвръща младежкия овал на лицето, придава сияен тен и незабавно намалява бръчките и фините линии с дълготраен резултат. Ден след ден контурите и обемът на лицето красиво се преоформят.

Начин за употреба

Нанесете върху лицето и шията самостоятелно или в комбинация със серум Derm Repair, сутрин и/или вечер.

Отлична основа за грим.Действие

Моментален лифтинг ефект и изглаждане на текстурата на кожата. Възстановява в дълбочина, подобрява контура на кожата, регенерира и укрепва, благодарение на:

Лифтинг на повърхността: незабавен ефект върху лицевите мускули, отговорни за стегнатия вид на кожата. Едновременно с това микрорелефът е изгладен и кожата придобива видимо по-стегнат вид.
Технологията REPAIR: Стимулира синтеза на колаген и еластин и подсилва структурата на кожата. Има дълготрайно биологично действие, противопоставяйки се на стареенето, като възстановява еластичността на кожата и я регенерира.
Патент ТIME CONTROL SYSTEM: Увеличава притока на кислород към клетките и оптимизира енергийната им среда, така че да функционират с възстановени сили. Неутрализира действието на свободните радикали и осигурява ДНК защита. Забавяйки биологичните фактори на стареене, младостта на кожата е съхранена и тя е по-устойчива на външни влияния.


Предназначение

Кожа с дълбоки бръчки и фини линии, отпуснати зони в областта на шията.


Резултати

Кожата е видимо по-гладка и стегната с редефинирани, красиви контури. Тенът е по-равномерен, следите на умора се минимизират, а фините линии и бръчки се изглаждат.

169,00 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme Esthederm Lift & Repair

ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ: ПОВДИГА И УПЛЪТНЯВА

ЛИНИЯТА РАБОТИ В ДВЕ СТЪПКИ: ВЕДНАГА СТЯГА И ИЗГЛАЖДА КОЖНИЯ МИКРОРЕЛЕФ, СЛЕД ТОВА ДЪЛБОКО РЕСТРУКТУРИРА, ЗА ДА РЕГЕНЕРИРА И УПЛЪТНИ КОЖАТА. 


DERM REPAIR РЕСТРУКТУРИРАЩ СЕРУМСилно концентриран реструктуриращ серум: бръчки, плътност, крехка кожа.
Този серум има високата концентрация на регенериращи активни съставки. Прониква дълбоко в кожата, за да подсили нейната поддържаща структура и да възстанови кожните микро лезии преди да са се превърнали в бръчки

ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМНамалява съществуващите бръчки и фини линии, стяга овала и изсветлява тена на кожата.

МАСКА ЗА ИЗПЪЛВАНЕ НА ОВАЛА С МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТТази омекотяваща маска незабавно повдига кожата и й придава гладък и сияен младежки вид.

ПАЧОВЕ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУРSOS грижа за уморени очи

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ LIFT & REPAIRЛифтинг ефект на повърхността на кожата и регенерация на поддържащата й структура в дълбочина. Кожата е естествено възстановена.

Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти