Institut Esthederm
Exceptional skincare

Интензивна терапия срещу бръчки, фини линии и дехидратация intensive HYALURONIC

Интензивна терапия срещу бръчки, фини линии и дехидратация intensive HYALURONIC

Лимитирано предложение за интензивна хидратация, изглаждане на бръчките и изпълване на фините линии. Комплектът включва интензивен крем с хиалуронова киселина INTENSIVE HYALURONIC 50 мл и серум за околоочен контур с хиалуронова киселина INTENSIVE HYALURONIC 15 мл.


INTENSIVE КРЕМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 ML Хиалуроновата киселина е молекула, която естествено присъства в кожата и се грижи за водния ѝ запас. Кремът Intensive с хиалуронова киселина е създаден с три различни форми на хиалуроновата киселина, които проникват в дълбоките слоеве на епидермиса, за да възстановят плътността на кожата, като я наситят с вода. 


НАЧИН ЗА УПОТРЕБА Нанесете върху лицето, шията и деколтето сутрин и/или вечер. За по-добри резултати, използвайте в комбинация със серум с хиалуронова киселина Intensive в рамките на 2-месечна интензивна терапия. Използвайте в комбинация с околоочен серум с хиалуронова киселина Intensive.


ДЕЙСТВИЕ Запълва бръчките и фините линии, като хидратира интензивно и в дълбочина. Незабавно изпълва горния слой на епидермиса за моментален ефект.


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ При дехидратирана кожа, фини линии и бръчки.


РЕЗУЛТАТИ Благодарение на ултра хидратиращия ефект, кожата става еластична, мека и сияйна с повишено чувство на комфорт. Бръчките и фините линии са изпълнени и по-малко видими.


INTENSIVE СЕРУМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 15 мл Хиалуроновата киселина е молекула, която естествено присъства в кожата и се грижи за водния ѝ запас. INTENSIVE серум за околоочен контур с хиалуронова киселина е продукт от ново поколение, който попълва хлътналите зони под очите, видимо изглажда бръчките и озарява нежната зона на околоочния контур. Начин за употреба

Използвайте сутрин и вечер, самостоятелно или преди да нанесете ежедневния си крем за околоочен контур. Колекцията INTENSIVE може да се използва заедно с обичайните продукти за грижа за кожата или в комбинация с козметични процедури.Действие

Интензивна хидратация, благодарение на хиалуроновата киселина с висока молекулна маса, която поддържа нивото на влага в епидермиса.

Попълва и коригира бръчките, благодарение на комбинацията на два типа хиалуронова киселина - със средна молекулна маса и капсулирана, които заедно стимулират синтеза на хиалуронова киселина в кожата за дълготраен „филър“ ефект.

Възстановява уморените очи. Комбинацията от три активни съставки (кофеин, рускогенин и карнозин) намалява тъмните кръгове и подпухналостта на околоочния контур.


Предназначение

При дехидратирана кожа, фини линии, бръчки, тъмни кръгове, хлътнали зони под очите.


Резултати

Възстановената зона на очите засиява. Вдлъбнатите участъци под очите са интензивно хидратирани, попълнени, изгладени и кожата изглежда видимо по-млада.

Нормална цена: 195,80 лв.

Prix spécial 139,90 лв.

ИЛИ
Използвайте заедно с