Institut Esthederm
Exceptional skincare

Терапия срещу бръчки и фотостареене INTENSIVE RETINOL

Терапия срещу бръчки и фотостареене INTENSIVE RETINOL

Интензивна терапия след лятото за минимизиране на негативните следи от слънцето - тъмни петна, загрубяла кожа, бръчки. Водеща молекула в борбата срещу стареенето, ретинолът има тройно действие за цялостно усъвършенстване на вида на кожата - заглажда текстурата й, намалява дори дълбоките бръчки и избистря неравномерния тен.


INTENSIVE RETINOL СЕРУМ-ОЛИО 15 МЛ
Серум с висока концентрация на чист ретинол – 0,3%, в комфортна, гладка текстура на сухо олио. Формулата е стабилизирана в комбинация от висококачествени масла от ливадина, кайсия и папирусно масло, подбрани заради високата си концентрация на есенциални мастни киселини и естествени антиоксиданти.
INTENSIVE RETINOL КРЕМ 50 МЛ
Богата, кремообразна и комфортна текстура с кадифен завършек с 0,2% ретинолов естер. Кремът изравнява текстурата на кожата, омекотява бръчките, подсилва тонуса и възстановява жизнеността й.Начин за употреба

Нанасяйте INTENSIVE RETINOL СЕРУМ-ОЛИО вечер върху лице, шия и деколте. Ако се появи дразнене, смесете 1-2 капки от продукта с INTENSIVE RETINOL КРЕМ и ползвайте по този начин в продължение на няколко дни. Сутрин нанасяйте INTENSIVE RETINOL КРЕМ. За най-добри резултати ползвайте като 2-месечна интензивна терапия в комбинация серум-олио и крем. Задължително комбинирайте със слънцезащита ежедневно.Действие

INTENSIVE RETINOL ускорява обновяването на клетките за постигане на ефекта „нова кожа“ като заглажда текстурата на кожата и уеднаквява тена. Петната и остатъчните белези постепенно избледняват. Кожата възвръща мекотата и младежкия си тонус и дори дълбоките бръчките се омекотяват, синтезът на дермални елементи е реактивиран и структурата на кожата е подсилена.


Предназначение

Бръчки, дълбоки бръчки, фотостареене.


Резултати

Ускорявайки обновяването на клетките, постигаме ефект „нова кожа“ – дълбоките бръчки са омекотени, тъмните петна и остатъчните белези постепенно избледняват, а кожната повърхност е по-фина и с младежки блясък.

Нормална цена: 250,80 лв.

Prix spécial 169,90 лв.

ИЛИ
Използвайте заедно с