Institut Esthederm
Exceptional skincare

INTENSIVE propolis+ КОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ СЪС САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА 30 ml

INTENSIVE propolis+ КОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ СЪС САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА 30 ml

Този концентриран серум има бързо и дълготрайно действие върху несъвършенства, черни точки и разширени пори. Биосертифицираният прополис действа антибактериално и намалява възпаленията, черните точки и пъпките. Салициловата киселина има кератолитично действие и намалява несъвършенствата, изглаждайки текстурата на кожата.


Леката и комфортна текстура попива мигновено, без да оставя мазен филм. С апликатор за прецизно нанасяне.Начин за употреба

Нанасяйте само вечер локално върху несъвършенствата или върху цялата Т-зона (чело, нос и/или брадичка). За най-добри резултати използвайте в комбинация с INTENSIVE PROPOLIS+ усъвършенстващ крем и почистваща маска с каолин.Действие

Таргетирано намалява и премахва несъвършенствата: грижа за локално нанасяне с висока концентрация на прополис за намаляване на несъвършенствата още с тяхната поява.

Намалява остатъчните белези и видимо стяга порите: формула със салицилова киселина, която спомага за премахване на следи от акне и изглаждане на кожата.


Предназначение

Кожа, склонна към омазняване, акне и несъвършенства.


Резултати

Несъвършенствата и остатъчните белези са видимо намалени. Микрорелефът е изчистен и изгладен, порите – по-стегнати. Кожата е видимо по-чиста и гладка.
Некомедоногенен продукт. Дерматологично тестван.
Този серум има естествено кафеникаво оцветяване, поради високата концентрация на прополис.

89,90 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с