Institut Esthederm
Exceptional skincare

INTENSIVE СЕРУМ-ОЛИО С РЕТИНОЛ 15 ml

INTENSIVE СЕРУМ-ОЛИО С РЕТИНОЛ 15 ml
Серум с висока концентрация на чист ретинол, стабилизиран в изключително трайни ценни масла. Формулата е създадена за специфичните нужди на стареещата кожа – фини линии, дълбоки бръчки, загрубяла текстура и изтъняла кожата. Копринената, немазна текстура на серум-олиото интензивно подхранва.

Начин за употреба

Нанасяйте вечер върху лицето, шията и деколтето. Ако усетите усещане за загряване или дискомфорт през първите дни на терапията, смесете няколко капки от серума с Intensive крем с ретинол. Постепенно увеличавайте количеството серум, докато стигнете до препоръчваната доза.
За най-добри резултати ползвайте като 2-месечна интензивна терапия в комбинация с Intensive крем с ретинол.

Избягвайте почистващи продукти, които съдържат алкохол или агресивни ексфолианти по време на Intensive терапия с ретинол. Не използвайте през месеците със силно слънце и винаги нанасяйте слънцезащитен продукт като финален щрих на грижата сутрин, за да минимизирате риска от фоточувствителност и хиперпигментация.


Повишава ефекта на INTENSIVE КРЕМ С РЕТИНОЛ


Действие

Ускорява обновяването на клетките за постигане на ефекта „нова кожа“ като заглажда текстурата на кожата и уеднаквява тена. Петната и остатъчните белези постепенно избледняват. Кожата възвръща мекотата и свежестта си и дори дълбоките бръчките се омекотяват, синтеза на дермални елементи е реактивиран и структурата на кожата е подсилена.
Стимулира синтеза на колаген и еластин и така укрепва структурата на кожата. Спомага за предотвратяването на процесите на стареене и отпускането на овала.
Изключителната комбинация от три, богати на есенциални мастни киселини и естествени антиоксиданти, масла действа дълбокоподхранващо и ревитализиращо за кожата – ливадина (укрепва кожната бариера и предотвратява загубата на вода), кайсиеви ядки (богато на Омега 6 и 9 мастни киселина, интензивно подхранва и възстановява) и папирусно масло (осигурява естествена антиоксидантна защита).


Предназначение

Дълбоки бръчки, неравна повърхност, белези.


Резултати

Бръчките и фините линии видимо са изгладени, кожната текстура е загладена, по-мека, и с възстановен блясък, прозрачност и равномерен тен.

115,90 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти