Institut Esthederm
Exceptional skincare

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГРИЖА ЗА ПОДХРАНВАНЕ, РЕУПЛЪТНЯВАНЕ И ОЗАРЯВАНЕ НА КОЖАТА EXCELLAGE

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГРИЖА ЗА ПОДХРАНВАНЕ, РЕУПЛЪТНЯВАНЕ И ОЗАРЯВАНЕ НА КОЖАТА EXCELLAGE

Лимитирано предложение за подхранване, реуплътняване и изглаждане на кожата на специална цена. Комплектът включва кадифен крем за лице EXCELLAGE 50 мл и грижа за околоочния контур EXCELLAGE 15 мл.


EXCELLAGE КАДИФЕН КРЕМ 50 МЛ


Интензивно подхранва кожата, реуплътнява и възвръща сиянието. Плътна и гладка текстура, която при контакт с кожата се трансформира в кадифен воал.


НАЧИН ЗА УПОТРЕБА
Нанасяйте върху лицето, шията и деколтето сутрин и вечер. Комбинирайте с EXCELLAGE грижа за околоочния контур за оптимални и дълготрайни резултати.


ДЕЙСТВИЕ
Иновативната съставка „умен полизахарид“ възстановява жизненоважната клетъчна комуникация, благодарение на което кожата става по-плътна, подхранена и сияйна. Реуплътнява: Биологичното действие на патента REPAIR+ с биомиметичен пептид регенерира и преструктурира за по-стегната и плътна кожа. Подхранва: Ценното масло от камелия, което се събира веднъж годишно в Корея, е богато на Омега 3, 6 и 9 мастни киселини. Има интензивно подхранващо действие върху кожата и оптимизира клетъчното сцепление в епидермиса за оптимален комфорт. Възвръща сиянието и изравнява тена: Комбинираното действие на растителен гликобиополимер изглажда кожния микрорелеф и възвръща естественото сияние на кожата.


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Повяхнала кожа с липса на плътност и еластичност, без младежки блясък.


РЕЗУЛТАТИ
Кожата е подхранена в дълбочина и разкошно кадифена на допир без мазен филм. Тенът е избистрен, с възстановено сияние и виталност. Бръчките и фините линии са видимо изгладени. Епидермисът става по-плътен и стегнат.


EXCELLAGE ГРИЖА ЗА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР 15 МЛ


Повдига, укрепва и успокоява околоочната зона. Подхранва, подобрява плътността на епидермиса и възстановява сиянието с дълготраен ефект. Копринено мека кремообразна текстура, която при контакт с кожата се трансформира в кадифен воал.Начин за употреба

Използвайки апликатора, нанасяйте сутрин и вечер с деликатни потупващи движения върху околоочния контур.Действие

Иновативната съставка „умен полизахарид“ възстановява жизненоважната клетъчна комуникация, благодарение на което кожата става по-плътна, подхранена и сияйна.
Реуплътнява: Биологичното действие на патента REPAIR+ с биомиметичен пептид, регенерира и преструктурира за по-стегната и плътна кожа. Кожата е по-плътна и отпочинала, клепачите са повдигнати и с по-младежки вид.
Подхранва: Ценното масло от камелия, което се събира веднъж годишно в Корея, е богато на Омега 3, 6 и 9 мастни киселини. Има интензивно подхранващо действие върху кожата и оптимизира клетъчното сцепление в епидермиса за оптимален комфорт.
Възвръща сиянието и изравнява тена: Комбинираното действие на растителен гликобиополимер изглажда кожния микрорелеф и възвръща естественото сияние на кожата.


Предназначение

Повяхнала кожа с липса на плътност и еластичност, без младежки блясък. Отпуснат околоочен контур, „пачи крак“, тъмни кръгове и подпухнал вид.


Резултати

Околоочният контур е подхранен и изглежда по-свеж и озарен. Ден след ден тъмните кръгове избледняват, подпухналостта намалява, а линиите и „пачият крак“ се изглаждат. Контурът става по-стегнат и тонизиран с повече жизненост.

Нормална цена: 328,00 лв.

Prix spécial 229,90 лв.

ИЛИ
Използвайте заедно с