Institut Esthederm
Exceptional skincare

EXCELLAGE серум 30 ml

EXCELLAGE серум 30 ml
Интензивно подхранва кожата, реуплътнява и възстановява сиянието, като изравнява тена. Комфортната крем-серум текстура се трансформира в кадифен воал при контакт с кожата.

Начин за употреба

Нанасяйте сутрин и вечер върху цялото лице, шия и деколте. Комбинирайте с крем и околоочна грижа EXCELLAGE за оптимални резултати.Действие

Иновативната съставка „умен полизахарид“ възстановява жизненоважната клетъчна комуникация, благодарение на което кожата става по-плътна, подхранена и сияйна.
Реуплътнява: Биологичното действие на патента REPAIR+ с биомиметичен пептид регенерира и преструктурира за по-стегната и плътна кожа.
Подхранва: Ценното масло от камелия, което се събира веднъж годишно в Корея, е богато на Омега 3, 6 и 9 мастни киселини. Има интензивно подхранващо действие върху кожата и оптимизира клетъчното сцепление в епидермиса за оптимален комфорт.
Възвръща сиянието и изравнява тена: Комбинираното действие на растителен гликобиополимер изглажда кожния микрорелеф и възвръща естественото сияние на кожата.


Предназначение

Повяхнала кожа с липса на плътност и еластичност, без младежки блясък.


Резултати

Кожата е интензивно подхранена, възстановена и сияйна. Ден след ден блясъкът й се засилва, възвръща свежестта си и здравословния младежки тен.

219,00 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с