Institut Esthederm
Exceptional skincare

EXCELLAGE крем 50 ml

EXCELLAGE крем 50 ml
Интензивно подхранва кожата, реуплътнява и възвръща сиянието. Плътна и гладка текстура, която при контакт с кожата се трансформира в кадифен воал.

Начин за употреба

Нанасяйте върху лицето, шията и деколтето сутрин и вечер. Комбинирайте с EXCELLAGE серум и грижа за околоочния контур за оптимални и дълготрайни резултати.Действие

Иновативната съставка „умен полизахарид“ възстановява жизненоважната клетъчна комуникация, благодарение на което кожата става по-плътна, подхранена и сияйна.
Реуплътнява: Биологичното действие на патента REPAIR+ с биомиметичен пептид регенерира и преструктурира за по-стегната и плътна кожа.
Подхранва: Ценното масло от камелия, което се събира веднъж годишно в Корея, е богато на Омега 3, 6 и 9 мастни киселини. Има интензивно подхранващо действие върху кожата и оптимизира клетъчното сцепление в епидермиса за оптимален комфорт.
Възвръща сиянието и изравнява тена: Комбинираното действие на растителен гликобиополимер изглажда кожния микрорелеф и възвръща естественото сияние на кожата.


Предназначение

Повяхнала кожа с липса на плътност и еластичност, без младежки блясък.


Резултати

Кожата е подхранена в дълбочина и разкошно кадифена на допир без мазен филм. Тенът е избистрен, с възстановено сияние и виталност. Бръчките и фините линии са видимо изгладени. Епидермисът става по-плътен и стегнат.

179,00 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с