Institut Esthederm
Exceptional skincare

EXCELLAGE Грижа за околоочния контур 15 ml

EXCELLAGE Грижа за околоочния контур 15 ml
Повдига, укрепва и успокоява околоочната зона. Подхранва, подобрява плътността на епидермиса и възстановява сиянието с дълготраен ефект. Копринено мека кремообразна текстура, която при контакт с кожата се трансформира в кадифен воал.

Начин за употреба

Използвайки апликатора, нанасяйте сутрин и вечер с деликатни потупващи движения върху околоочния контур.Действие

Иновативната съставка „умен полизахарид“ възстановява жизненоважната клетъчна комуникация, благодарение на което кожата става по-плътна, подхранена и сияйна.
Реуплътнява: Биологичното действие на патента REPAIR+ с биомиметичен пептид, регенерира и преструктурира за по-стегната и плътна кожа. Кожата е по-плътна и отпочинала, клепачите са повдигнати и с по-младежки вид.
Подхранва: Ценното масло от камелия, което се събира веднъж годишно в Корея, е богато на Омега 3, 6 и 9 мастни киселини. Има интензивно подхранващо действие върху кожата и оптимизира клетъчното сцепление в епидермиса за оптимален комфорт.
Възвръща сиянието и изравнява тена: Комбинираното действие на растителен гликобиополимер изглажда кожния микрорелеф и възвръща естественото сияние на кожата.


Предназначение

Повяхнала кожа с липса на плътност и еластичност, без младежки блясък. Отпуснат околоочен контур, „пачи крак“, тъмни кръгове и подпухнал вид.


Резултати

Околоочният контур е подхранен и изглежда по-свеж и озарен. Ден след ден тъмните кръгове избледняват, подпухналостта намалява, а линиите и „пачият крак“ се изглаждат. Контурът става по-стегнат и тонизиран с повече жизненост.

149,00 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с