Institut Esthederm
Exceptional skincare

Ритуал разкош

Ритуал разкош

Изключителен комплект с най-популярните продукти на ESTHEDERM в мини вариант. Ефективни формули, глезещи текстури и впечатляващи резултати с 5 продукта за грижа за кожата. Комплектът включва:  • Нежен крем за почистване на пори OSMOCLEAN 15 мл - този експертен крем въплъщава професионалната експертиза на ESTHEDERM в почистването на кожата. Неговата изключителна текстура осигурява несравнима ефикасност и благодарение на специфичния ритуал за нанасяне, абсорбира замърсяванията, локализирани дълбоко в порите.

  • Озаряваща маска с изглаждащ ефект OSMOCLEAN 15 мл - страхотен ароматен крем без съдържание на абразивни частици с действие 2-в-1 - едновременно на ексфолиант и маска, който мигновено изравнява, изсветлява и изглажда текстурата на кожата.

  • Клетъчна вода спрей EAU CELLULAIRE 30 мл - спрей със силата на серум, клетъчната вода реактивира клетъчната жизнеспособност за видимо по-младежки вид и по-красива кожа ден след ден. Абсолютен аналог на естествено наличната вода в кожата и фундаментална част от всеки ESTHEDERM ритуал, това е задължителният ежедневен жест, който поддържа младостта и красотата на кожата.

  • Реструктуриращ серум DERM REPAIR 5 мл - високоефективен серум, наричан „архитектът“ на кожата, заради висока си концентрация на регенериращи активни съставки, които стимулират синтеза на колаген и еластин. Те прониква дълбоко в кожата, подобряват еластичността й, преструктурират и укрепват дермата.

  • Подхранващ и реуплътняващ крем EXCELLAGE 10 мл - интензивно подхранва кожата, реуплътнява и възвръща сиянието. Плътна и гладка текстура, която при контакт с кожата се трансформира в кадифен воал. Тенът е избистрен, с възстановено сияние и виталност. Бръчките и фините линии са видимо изгладени. Епидермисът става по-плътен и стегнат.


 Начин за употреба

Почистете кожата с двете стъпки от гамата OSMOCLEAN – нежен крем за почистване на пори и озаряваща и изглаждаща маска. След това енергизирайте с клетъчната вода спрей и нанесете грижата.Действие

Иконичните продукти на ESTHEDERM превъзпитават кожата и я поддържат в перфектен баланс.


Предназначение

За всеки тип кожа.


Резултати

Кожата е почистена, озарена, подмладена и видимо по-красива.

54,00 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с