Institut Esthederm
Exceptional skincare

КУТИЯ КЛЕТЪЧНА ХИДРАТАЦИЯ

КУТИЯ КЛЕТЪЧНА ХИДРАТАЦИЯ

Хидратиращ ритуал EAU CELLULAIRE


Този изключителен хидратиращ ритуал от ESTHEDERM ще преобрази кожата ви, като я дари с хидратация, комфорт и мекота, като същевременно я защити от вредното действие на свободните радикали. Комплектът съдържа клетъчна вода спрей EAU CELLULAIRE 100 мл и клетъчен крем EAU CELLULAIRE 50 мл. Лимитирано предложение на специална цена.


КЛЕТЪЧНА ВОДА СПРЕЙ EAU CELLULAIRE 100 МЛ


Спрей със силата на серум, клетъчната вода реактивира клетъчната жизнеспособност за видимо по-младежки вид и по-красива кожа ден след ден. Абсолютен аналог на естествено наличната вода в кожата и фундаментална част от всеки ESTHEDERM ритуал, това е задължителният ежедневен жест, който поддържа младостта и красотата на кожата. Единствената вода, която се използва във всички наши формули, с изключителната способност да подсили действието им.


НАЧИН ЗА УПОТРЕБА
Напръскайте върху лицето и тялото и нежно притиснете дланите си към кожата, за да подобрите пенетрацията на продукта. Може да се използва преди друг продукт грижа за кожата, след нанасяне на грим за по-добро фиксиране или по всяко време на деня, за да освежите и енергизирате кожата.


ДЕЙСТВИЕ
Хидратиращ бустер: Формула, обогатена с хиалуронова киселина, която веднага повишава хидратиращото действие на последвалата грижа за кожата. Антиоксидант: Поставя невидим биологичен щит върху кожата, който предпазва от 3-те основни форми свободни радикали, отговорни за стареенето. Енергизиращ спрей: Осигурява оптимална среда за живот на клетките и ги зарежда с жизненоважната енергия, необходима за правилното им функциониране.


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
За мъже и жени, лице и тяло, подходяща за всеки тип кожа.


РЕЗУЛТАТИ
Незабавно: комфорт и изключително освежаващо усещане. Ден след ден: клетъчният метаболизъм е оптимизиран, младостта на кожата е съхранена и тя е по-устойчива на оксидативен стрес. Дългосрочно: кожата възвръща жизнения си и сияен вид и е по-добре хидратирана.


ХИДРАТИРАЩ КЛЕТЪЧЕН КРЕМ EAU CELLULAIRE 50 MЛ


Разкошна кремообразна текстура, която съчетава всички предимства на ненадминатия патент EAU CELLULAIRE на ESTHEDERM – подобрява жизнеспособността на клетките и допринася за съхраняването на младостта и енергията на кожата.Начин за употреба

Нанесете върху цялото лице, за да хидратирате и омекотите кожата.Действие

Формула, обогатена със серамиди и липиди, идентични до естествено наличните в кожата, предпазва от загуба на вода и осигурява дълготраен комфорт. Стимулирайки междуклетъчния обмен в кожата се поддържа оптимално ниво на хидратация.


Предназначение

Всеки тип кожа, включително и чувствителна. Отлична основа за грим.


Резултати

Още първото докосване на клетъчния крем върху кожата доставя моментален овлажняващ ефект. Тя е енергизирана, успокоена, мека и сияйно здрава.

Нормална цена: 121,80 лв.

Prix spécial 85,90 лв.

ИЛИ
Използвайте заедно с