Institut Esthederm
Exceptional skincare

СПРЕЙ КЛЕТЪЧНА ВОДА 100 ml

СПРЕЙ КЛЕТЪЧНА ВОДА 100 ml
Спрей със силата на серум, клетъчната вода реактивира клетъчната жизнеспособност за видимо по-младежки вид и по-красива кожа ден след ден. Абсолютен аналог на естествено наличната вода в кожата и фундаментална част от всеки ESTHEDERM ритуал, това е задължителният ежедневен жест, който поддържа младостта и красотата на кожата. Единствената вода, която се използва във всички наши формули, с изключителната способност да подсили действието им.

Начин за употреба

Напръскайте върху лицето и тялото и нежно притиснете дланите си към кожата, за да подобрите пенетрацията на продукта. Може да се използва преди друг продукт грижа за кожата, след нанасяне на грим за по-добро фиксиране или по всяко време на деня, за да освежите и енергизирате кожата.Действие

Хидратиращ бустер: Формула, обогатена с хиалуронова киселина, която веднага повишава хидратиращото действие на последвалата грижа за кожата.

Антиоксидант: Поставя невидим биологичен щит върху кожата, който предпазва от 3-те основни форми свободни радикали, отговорни за стареенето.

Енергизира: Осигурява оптимална среда за живот на клетките и ги зарежда с жизненоважната енергия, необходима за правилното им функциониране.


Предназначение

За мъже и жени, лице и тяло, подходяща за всеки тип кожа.


Резултати

Незабавно: комфорт и изключително освежаващо усещане.
Ден след ден: клетъчният метаболизъм е оптимизиран, младостта на кожата е съхранена и тя е по-устойчива на оксидативен стрес.
Дългосрочно: кожата възвръща жизнения си и сияен вид и е по-добре хидратирана.

45,90 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme Esthederm Eau Cellulaire

EAU CELLULAIRE

Чрез усъвършенствани формули на енергизираща клетъчна вода, топящ се крем и освежаващ гел-крем, хидратиращата гама EAU CELLULAIRE отговаря на специфичните нужди на градското ежедневие, за да запази младостта на кожата за по-дълго. Допълнете задължителния ежедневен жест, който енергизира кожата - спрей клетъчна вода - с една от двете разкошни текстури:

Клетъчен кремРазкошна кремообразна текстура, която възвръща комфорта на всеки тип кожа. Омекотява, интензивно хидратира и подобрява устойчивостта на кожата

Клетъчен гел-крем Освежаваща гел-крем текстура за кожа с липса на жизненост и свежест, без неприятен мазен остатък. Ултралеко усещане с продължителен хидратиращ и енергизиращ ефект.

Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти