Institut Esthederm
Exceptional skincare

КЛЕТЪЧЕН КРЕМ 50 ml

КЛЕТЪЧЕН КРЕМ 50 ml
Разкошна кремообразна текстура, която съчетава всички предимства на ненадминатия патент EAU CELLULAIRE на ESTHEDERM – подобрява жизнеспособността на клетките и допринася за съхраняването на младостта и енергията на кожата.

Начин за употреба

Нанесете върху цялото лице, за да хидратирате и омекотите кожата.Действие

Формула, обогатена със серамиди, липиди и хиалуронова киселина, която осигурява:
Интензивна хидратация: със способността си да стимулира междуклетъчния обмен и да предпазва от загуба на влага осигурява оптимално ниво на хидратация. Патентованата технология “АКВАПОРИНИ“ създава множество „водни канали“, които осигуряват транспорта на вода до сърцевината на клетките през целия ден.
Антиоксидантно действие: неутрализира вредното действие на свободните радикали, отговорни за стареенето и повехналия вид на кожата.
Защита от градска среда: подсилва кожната бариера, защитавайки я от агресорите на околната среда, и едновременно патентът SKIN NOTOX обгръща повърхността на кожата в невидим воал, който филтрира замърсителите (фини прахови частици, дим и т.н.).


Предназначение

Всеки тип кожа, включително и чувствителна. Отлична основа за грим.


Резултати

Още първото докосване на клетъчния крем върху кожата доставя моментален овлажняващ ефект. Тя е енергизирана, успокоена, мека и сияйно здрава.

75,90 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme Esthederm Eau Cellulaire

EAU CELLULAIRE

Чрез усъвършенствани формули на енергизираща клетъчна вода, топящ се крем и освежаващ гел-крем, хидратиращата гама EAU CELLULAIRE отговаря на специфичните нужди на градското ежедневие, за да запази младостта на кожата за по-дълго. Допълнете задължителния ежедневен жест, който енергизира кожата - спрей клетъчна вода - с една от двете разкошни текстури:

Клетъчен кремРазкошна кремообразна текстура, която възвръща комфорта на всеки тип кожа. Омекотява, интензивно хидратира и подобрява устойчивостта на кожата

Клетъчен гел-крем Освежаваща гел-крем текстура за кожа с липса на жизненост и свежест, без неприятен мазен остатък. Ултралеко усещане с продължителен хидратиращ и енергизиращ ефект.

Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти