Institut Esthederm
Exceptional skincare

CITY PROTECT ЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА ГРАДСКИ УСЛОВИЯ 100 ml

CITY PROTECT ЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА ГРАДСКИ УСЛОВИЯ 100 ml
Задължителен ежедневен продукт, който покрива кожата със защитен филм. Спреят City Protect защитава кожата от стресиращите фактори на околната градска среда (слънце, замърсяване, свободни радикали и др.) и укрепва естествените ѝ защитни механизми – така тя е по-добре подготвена да противодейства на фотостареенето.

Начин за употреба

Напръскайте по лицето, тялото и косата от разстояние 20 см. Използвайте леки потупващи движения, за да улесните проникването на продукта. Можете да използвате през целия ден. Използвайте в комбинация с обичайния си крем или върху грима, за да го фиксирате.
NB: ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ СЪДЪРЖА ФИЛТРИ ИЛИ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ЕКРАНИ. ТОЙ НЕ ЗАМЕСТВА СЛЪНЦЕЗАЩИТНИТЕ ПРОДУКТИ ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ.
Естествените защитни механизми на кожата са подсилени и така тя е по-добре защитена от стресиращите фактори на околната сред в ежедневието (слънце, замърсяване, градски стрес).Действие

Изключителна защита "Triple youth"
Global Cellular Protection – патентовата технология за вътрешноклетъчна защита.
• Предотвратява фотостареенето и тъмните петна.
• Противодейства на факторите, които увреждат колагена и по този начин забавя появата на бръчки и загубата на плътност.
• Защитава и подобрява естествената устойчивост на кожата към слънцето и свободните радикали от мръсния въздух в градската среда.


Предназначение

Всеки тип кожа, включително и чувствителна кожа, изложена на стресиращи фактори от околната среда.


Резултати

Естествените защитни механизми на кожата са подсилени и така тя е по-добре защитена от стресиращите фактори на околната сред в ежедневието (слънце, замърсяване, градски стрес).

79,00 лв.
ИЛИ
Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с