Institut Esthederm
Exceptional skincare

ПРОГРАМА ЗА ТРОЙНА КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИ, МИКРОРЕЛЕФ И СИЯНИЕ ACTIVE REPAIR

ПРОГРАМА ЗА ТРОЙНА КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИ, МИКРОРЕЛЕФ И СИЯНИЕ ACTIVE REPAIR

Лимитирано предложение за тройна корекция на бръчките на специална цена. Комплектът включва коригиращ крем за бръчки ACTIVE REPAIR 50 мл и околоочен крем ACTIVE REPAIR 15 мл.


ACTIVE REPAIR КОРИГИРАЩ КРЕМ ЗА БРЪЧКИ 50 МЛ


Тройно действие: бръчки, сияйност, текстура на кожата. Реструктурира и регенерира кожата и я прави сияйна и блестяща. Лека, деликатна текстура. 


НАЧИН ЗА УПОТРЕБА
Нанасяйте върху лицето и шията самостоятелно или в комбинация с грижата за околоочен контур ACTIVE REPAIR сутрин и/или вечер. Отлична основа за грим.


ДЕЙСТВИЕ
Възстановява кожата прогресивно и предотвратява формирането на нови бръчки. Детоксикира, енергизира и прави текстурата на кожата по-фина, в резултат на която тя е по-гладка, по-мека и по-сияйна.


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Всеки тип кожа на възраст 30+.


РЕЗУЛТАТИ
Кожата се изпълва със сияние още от момента на нанасяне. С всеки изминал ден тя става все по-здрава, по-гладка и по-красива. Текстурата е възстановена, а бръчките и фините линии намаляват.


ACTIVE REPAIR ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15 МЛ


Възстановява структурата и регенерира кожата, като ѝ придава сияйност и блясък. Има подмладяващо действие, благодарение на което запълва бръчките, както и дрениращо действие върху подпухванията и туширане на тъмните кръгове. Начин за употреба

Нанасяйте с леки масажиращи движения в посока отвътре навън.Действие

Възстановява структурата на кожата, регенерира и подсилва деликатната зона на околоочния контур. Дрениращото му действие видимо намалява появата на подпухванията и тъмните кръгове под очите.


Предназначение

Всеки тип кожа на възраст 30+.


Резултати

Бръчките и фините линии веднага се изпълват, а следите от умора видимо намаляват. Изражението е свежо и подмладено.

Нормална цена: 219,80 лв.

Prix spécial 159,90 лв.

ИЛИ
Използвайте заедно с