Institut Esthederm
Exceptional skincare

ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15 ml

ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15 ml
Възстановява структурата, укрепва и регенерира кожата на деликатния околоочен контур, като повишава сиянието му.

Начин за употреба

Нанесете сутрин и вечер върху почистена и подсушена кожа в зоната на околоочния контур с нежни кръгообразни движения в посока от вътрешния ъгъл към външния.

Отлична основа за грим.


Отлична основа за грим.


Действие

Благодарение на технологията REPAIR, кремът има изглаждащ ефект върху бръчките. Технологията стимулира синтеза на колаген и еластин и така укрепва структурата на кожата – тя става по-еластична и с младежки тонус.
Дрениращото действие видимо намалява подпухванията и тъмните кръгове под очите. Погледът е по-свеж и отворен.


Предназначение

Всеки тип кожа на възраст 30+.


Резултати

Кожата около очите е по-тонизирана и сияйна. Бръчките и фините линии незабавно се изглаждат, подпухналостта и тъмните кръгове изчезват. Следите от умората видимо се смекчават и околоочният контур е цялостно реенергизиран.

97,90 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme EsthedermActive Repair

ACTIVE REPAIR

ТРОЙНА КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИ, БЛЯСЪК И ТЕКСТУРА НА КОЖАТА. ТЕХНОЛОГИИ, ПОДБРАНИ ЗАРАДИ СПОСОБНОСТТА ИМ ДА ПРАВЯТ КОЖАТА ПО-СТЕГНАТА, А ТЕНА СИЯЕН.


КОРИГИРАЩ КРЕМ ЗА БРЪЧКИКремът за коригиране на бръчки ACTIVE REPAIR е активно възстановяващ крем против стареене, който интензивно преструктурира и регенерира кожата и й придава дълготраен блясък и а сияние.

РЕСТРУКТУРИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР ЗА БРЪЧКИ, ПОДПУХНАЛОСТ И ТЪМКИ КРЪГОВЕ Благодарение на технологията REPAIR този реструктуриращ крем за околоочен контур регенерира и укрепва деликатната зона около очите. Неговото действие видимо редуцира появата на тъмни кръгове и подпухналост.


ЕКСКЛУЗИВНА ТЕХНОЛОГИЯ REPAIR + РЕСТРУКТУРИРАЩ КОМПЛЕКС + КОМПЛЕКС ЗА БЛЯСЪК Висока концентрация на регенериращи активни съставки (тетрапептид и Азиатска Центела). Технологията REPAIR* предотвратява формирането на бръчки и подсилва поддържащата структура на кожата, за да намали съществуващите бръчки, включително дълбоките такива. 
*Стимулира синтеза на колагеновите влакна и функцията на еластина.

Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти