Institut Esthederm
Exceptional skincare

DERM REPAIR РЕСТРУКТУРИРАЩ СЕРУМ 30 ml

DERM REPAIR РЕСТРУКТУРИРАЩ СЕРУМ 30 ml
Високоефективен серум, наричан „архитектът“ на кожата, заради висока си концентрация на регенериращи активни съставки, които стимулират синтеза на колаген и еластин. Те прониква дълбоко в кожата, подобряват еластичността й, преструктурират и укрепват дермата. Ултрафлуидната прозрачна текстура позволява бързо проникване на активните съставки и освежаващо усещане. 

Начин за употреба

Нанесете сутрин и/или вечер върху лицето и шията, самостоятелно или преди крема за лице върху добре почистена кожа.Действие

Стимулира и укрепва: Две изключителни и бързо абсорбиращи се съставки – олигопептиди и Центела азиатика - са в основата на патента REPAIR, който стимулира синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина, възстановява кожните изменения и подсилва структурата й.
Забавя признаците на стареене: Действайки като инхибитор на захабената кожа, патентът за контрол на времето TIME CONTROL SYSTEM увеличава притока на кислород към клетките и оптимизира енергийната им среда, така че да функционират с възстановени сили. Той забавя биологичните фактори на стареене и прави кожата по-устойчива на ежедневните вредни влияния на околната среда
Реструктуриращ комплекс: Преструктурира пространството между дермалните фибри, за да стимулира образуването на колагенови влакна. Еластичността е подобрена и подсилена, а кожата е по-стегната и плътна.


Предназначение

Всеки тип кожа на всяка възраст.


Резултати

Чертите на лицето са омекотени, фините линии и бръчки са изгладени. Кожата е регенерира, по-стегната, плътна и сияйна.

164,90 лв.
ИЛИ
Гама
Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти