Institut Esthederm
Exceptional skincare

Intensive INTENSIVE СЕРУМ С ПИЛИНГ ДЕЙСТВИЕ 30 ml

Intensive INTENSIVE СЕРУМ С ПИЛИНГ ДЕЙСТВИЕ 30 ml
Серум с пилинг действие и изключителна толерантност, който омекотява и изглажда текстурата на кожата, стимулира клетъчното обновяване и повишава хидратацията за видимо по-блестящ и здрав вид на кожата.

Начин за употреба

Нанасяйте вечер, като за най-добри и дълготрайни резултати използвайте като 2-месечна интензивна терапия. Подходящ след естетични терапии и за пушачи, благодарение на стимулацията на обновяване на клетките.Действие

Високоефективна, но деликатна към кожата, комбинация от гликолова, млечна, лимонена и салицилова киселина, благодарение на която:
Тенът се изравнява и пречиства, несъвършенствата са видимо омекотени, а пигментните петна и остатъчни белези – туширани.
Кожата е видимо по-озарена и сияйна. Нежното ексфолиращо действие не причинява раздразнения, не наранява кожния микрорелеф, стяга порите, заглажда текстурата на кожата и я избистря.
Обновяването на клетките ремоделира дермалната матрица, кожата става по-еластична и жизнеспособна.


Предназначение

Безжизнена, повехнала кожа с неравна текстура, несъвършенства и липса на блясък.


Резултати

Ден след ден микрорелефът на кожата се изглажда и омекотява, тя придобива по-здрав, блестящ и избистрен вид. Следите от умора и несъвършенства избледняват.

134,90 лв.
ИЛИ
Гама
Използвайте заедно с