Institut Esthederm
Exceptional skincare

INTENSIVE СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 30 ml

INTENSIVE СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 30 ml
Хиалуроновата киселина е молекула, която естествено присъства в кожата и се грижи за водния й запас. Серумът Intensive с хиалуронова киселина комбинира два вида хиалуронова киселина в три форми за интензивно хидратиращо действие и запълва фините линии и бръчки.

Начин за употреба

Нанесете върху лицето, шията и деколтето сутрин и/или вечер. Може да се използва в комбинация с Intensive крем с хиалуронова киселина, самостоятелно и след козметични процедури. За оптимални резултати допълнете грижата с Intensive серум за околоочен контур и маска с хиалуронова киселина.


Използвайте в комбинация с крем с хиалуронова киселина Intensive.


Действие

Интензивно изпълва кожата и хидратира: Комбинацията от два вида хиалуронова киселина в три форми: хиалуронова киселина с висока молекулна маса, със средна молекулна маса и капсулирана хиалуронова киселина. Благодарение на тази комбинация, влагата в епидермиса е съхранена, а фините линии – изгладени.
Корекция на фини линии и бръчки: Третият тип хиалуронова киселина, тази със средна молекулна маса, стимулира синтеза на естествено наличната в кожата хиалуронова киселина за дълготраен и видим изпълващ ефект.
Свръхлеката, немазна текстура осигурява незабавен комфорт за сухата и дехидратирана кожа и дълготрайна хидратация.


Предназначение

Дехидратирана кожа, фини линии и бръчки.


Резултати

Кожата е мигновено хидратирана, по-плътна и еластична, а фините линии и бръчки са изгладени. Кожата възвръща красивото си, естествено сияние.

134,90 лв.
ИЛИ
Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с