Institut Esthederm
Exceptional skincare

INTENSIVE СЕРУМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 15 мл

INTENSIVE СЕРУМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 15 мл
Хиалуроновата киселина е молекула, която естествено присъства в кожата и се грижи за водния ѝ запас. INTENSIVE серум за околоочен контур с хиалуронова киселина е продукт от ново поколение, който попълва хлътналите зони под очите, видимо изглажда бръчките и озарява нежната зона на околоочния контур.

Начин за употреба

Използвайте сутрин и вечер, самостоятелно или преди да нанесете ежедневния си крем за околоочен контур. Колекцията INTENSIVE може да се използва заедно с обичайните продукти за грижа за кожата или в комбинация с козметични процедури.Действие

Интензивна хидратация, благодарение на хиалуроновата киселина с висока молекулна маса, която поддържа нивото на влага в епидермиса.

Попълва и коригира бръчките, благодарение на комбинацията на два типа хиалуронова киселина - със средна молекулна маса и капсулирана, които заедно стимулират синтеза на хиалуронова киселина в кожата за дълготраен „филър“ ефект.

Възстановява уморените очи. Комбинацията от три активни съставки (кофеин, рускогенин и карнозин) намалява тъмните кръгове и подпухналостта на околоочния контур.


Предназначение

При дехидратирана кожа, фини линии, бръчки, тъмни кръгове, хлътнали зони под очите.


Резултати

Възстановената зона на очите засиява. Вдлъбнатите участъци под очите са интензивно хидратирани, попълнени, изгладени и кожата изглежда видимо по-млада.

79,90 лв.
ИЛИ
Използвайте заедно с