Institut Esthederm
Exceptional skincare

Детокс ритуал OSMOCLEAN

Детокс ритуал OSMOCLEAN

Този щадящ кожата детокс ритуал съчетава иконичното почистващо дуо на  ESTHEDERM – OSMOCLEAN нежен крем за почистване на пори (75 мл) и озаряваща маска с изглаждащ ефект (75 мл), плюс подарък - дълбоко хидратиращ клетъчен крем EAU CELLULAIRE (10 мл), за да възвърне чистия и сияен вид на кожата.


НЕЖЕН КРЕМ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОРИ 75 ML

Този експертен крем въплъщава почистващото ноу-хау на ESTHEDERM. Изключителната му текстура осигурява несравнима ефикасност. Благодарение на специфичния ритуал за нанасяне, абсорбира замърсяванията, локализирани дълбоко в порите.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Нанесете малки количества с потупване върху лицето и шията.
Масажирайте с кръгови движения, за да се получи плътна бяла текстура. Избягвайте зоната на околоочния контур. 
Изплакнете обилно с вода.

ДЕЙСТВИЕ
Нежно почиства кожата и отпушва порите.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Всички типове кожа, дори чувствителна кожа.

РЕЗУЛТАТИ
Почистена в дълбочина, кожата е по-здрава и по-подготвена за нанасяне на продукти. Тя е мека на допир, гладка, еластична и се чувства комфортно.


ОЗАРЯВАЩА МАСКА С ИЗГЛАЖДАЩ ЕФЕКТ 75 ML

Страхотен ароматен крем без съдържание на абразивни частици, който мигновено изравнява текстурата на кожата. Със своето 2-в-1 действие – едновременно ексфолиант и маска - активните съставки проникват в сърцевината на клетките, абсорбират излишния себум и елиминират несъвършенствата, които са причина за повехналия и сивкав тен на кожата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Нанесете на плътен, равен слой и изчакайте няколко секунди. Започвайки от шията нагоре, с леки и нежни движения излющете от кожата вече засъхналата маска. Повторете движенията в зоната на челото и завършете с лек масаж на околоочния контур, за да го озарите и изгладите. Изплакнете обилно с вода.

ДЕЙСТВИЕ
Премахва мъртвите клетки, изглажда текстурата на кожата, свива порите. Зачита естествената екосистема на кожата. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Всеки тип кожа.


РЕЗУЛТАТИ
Повърхността на кожата е изгладена. Тенът е видимо по-равномерен и сияен.


ХИДРАТИРАЩ КЛЕТЪЧЕН КРЕМ 10 MLНачин за употреба

Нанесете върху цялото лице, за да хидратирате и омекотите кожата.Действие

Формула, обогатена със серамиди и липиди, идентични до естествено наличните в кожата, предпазва от загуба на вода и осигурява дълготраен комфорт. Стимулирайки междуклетъчния обмен в кожата се поддържа оптимално ниво на хидратация.


Предназначение

Всеки тип кожа, включително и чувствителна. Отлична основа за грим.


Резултати

Още първото докосване на клетъчния крем върху кожата доставя моментален овлажняващ ефект. Тя е енергизирана, успокоена, мека и сияйно здрава.

Нормална цена: 137,80 лв.

Prix spécial 94,90 лв.

ИЛИ
Използвайте заедно с