Institut Esthederm
Exceptional skincare

СПРЕЙ КЛЕТЪЧНА ВОДА 100 ml

СПРЕЙ КЛЕТЪЧНА ВОДА 100 ml
Спрей със силата на серум, клетъчната вода реактивира клетъчната жизнеспособност за видимо по-младежки вид и по-красива кожа ден след ден. Абсолютен аналог на естествено наличната вода в кожата и фундаментална част от всеки ESTHEDERM ритуал, това е задължителният ежедневен жест, който поддържа младостта и красотата на кожата. Единствената вода, която се използва във всички наши формули, с изключителната способност да подсили действието им.

Начин за употреба

Напръскайте върху лицето и тялото и нежно притиснете дланите си към кожата, за да подобрите пенетрацията на продукта. Може да се използва преди друг продукт грижа за кожата, след нанасяне на грим за по-добро фиксиране или по всяко време на деня, за да освежите и енергизирате кожата.Действие

Хидратиращ бустер: Формула, обогатена с хиалуронова киселина, която веднага повишава хидратиращото действие на последвалата грижа за кожата.

Антиоксидант: Поставя невидим биологичен щит върху кожата, който предпазва от 3-те основни форми свободни радикали, отговорни за стареенето.

Енергизира: Осигурява оптимална среда за живот на клетките и ги зарежда с жизненоважната енергия, необходима за правилното им функциониране.


Предназначение

За мъже и жени, лице и тяло, подходяща за всеки тип кожа.


Резултати

Незабавно: комфорт и изключително освежаващо усещане.
Ден след ден: клетъчният метаболизъм е оптимизиран, младостта на кожата е съхранена и тя е по-устойчива на оксидативен стрес.
Дългосрочно: кожата възвръща жизнения си и сияен вид и е по-добре хидратирана.

44,00 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme Esthederm Eau Cellulaire

CELLULAR WATER

ДВА ТЕКСТУРИ В СЕРИЯТА CELLULAR WATER, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ХИДРАТАЦИЯ НА УМОРЕНА И СТРЕСИРАНА КОЖА, КОЯТО НЯМА БЛЯСЪК
ВОДАТА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ФАКТОР В ЖИВОТА И БАЛАНСА НА ВСЯКА КОЖА: ДОБРЕ ХИДРАТИРАНАТА КОЖА ОСТАВА МЛАДА ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ
Водата има голям дял във всяка козметична формула (приблизително 70%), ето защо качеството на водата е от изключително значение за качествената хидратация.
В перфектна хармония с кожата, Клетъчната вода, ембламатичният компонент на всички продукти Esthederm, е част от две текстури:


CELLULAR WATER КРЕМУлтра гладък енергизиращ крем
Успокоява дехидратираната кожа и тя е напълно обновена и енергизирана
Кожата е по-мека и остава хидратирана за по-дълго време.

CELLULAR WATER ГЕЛ Ултра гладък енергизиращ гел
Лек и лесен за абсорбиране гел, който придава усещане за свежест, резултат от напълно хидратирана  енергизирана кожа, която излъчва здраве. 

Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти