Institut Esthederm
Exceptional skincare

КОРИГИРАЩ КРЕМ ЗА БРЪЧКИ 50 ml

КОРИГИРАЩ КРЕМ ЗА БРЪЧКИ 50 ml
Лека и деликатна формула с тройно действие за корекция на бръчки, сияйност и текстура на кожата. Кремът интензивно реструктурира и възстановява кожата и същевременно с това й придава дълготрайно сияние и блясък.

Начин за употреба

Нанесете върху лицето и шията самостоятелно или в комбинация със серум Derm Repair, сутрин и/или вечер.
Отлична основа за грим.


Отлична основа за грим.


Действие

Подмладяваща и възстановяваща грижа с тройно действие:

Изгладени бръчки: кремът Active Repair комбинира изключителната технология REPAIR, която съдържа висока концентрация на възстановяващи активни съставки с тетрапептид за двойно превантивно и корективно действие. Благодарение на стимулирания синтез на колаген и еластин и оптимизираната им функция, структурата на кожата е укрепена и регенерирана. Предотвратява появата на бръчки и изглажда вече съществуващите, дори дълбоки, бръчки.
Дълготраен блясък – патентованата система за подмладяване на кожата TIME CONTROL SYSTEM оптимизира енергийната ефективност на клетките с детоксикиращо и енергизиращо действие. Тенът на кожата е видимо по-сияен и избистрен, клетките са наситени с кислородно и много по-жизнеспособни.
По-гладка текстура на кожата - ефективна комбинация от активни съставки, които стимулират сиянието, и висока толерантност: лимонена киселина, която избистря тена, и салицилова киселина с изглаждащо действие върху микрорелефа на епидермиса. Съвместното им действие усъвършенства вида и текстурата на кожата – те е по-гладка, чиста и сияйна.


Предназначение

Всеки тип кожа на възраст 30+.


Резултати

Видим озаряващ ефект веднага след нанасяне. Ден след ден еластичността на кожата се заздравява, тенът се уеднаквява и е видимо по-свеж и сияен. Микрорелефът е по-фин и гладък, а бръчките и фини линии – изгладени.

129,90 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme EsthedermActive Repair

ACTIVE REPAIR

ТРОЙНА КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИ, БЛЯСЪК И ТЕКСТУРА НА КОЖАТА. ТЕХНОЛОГИИ, ПОДБРАНИ ЗАРАДИ СПОСОБНОСТТА ИМ ДА ПРАВЯТ КОЖАТА ПО-СТЕГНАТА, А ТЕНА СИЯЕН.


КОРИГИРАЩ КРЕМ ЗА БРЪЧКИКремът за коригиране на бръчки ACTIVE REPAIR е активно възстановяващ крем против стареене, който интензивно преструктурира и регенерира кожата и й придава дълготраен блясък и а сияние.

РЕСТРУКТУРИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР ЗА БРЪЧКИ, ПОДПУХНАЛОСТ И ТЪМКИ КРЪГОВЕ Благодарение на технологията REPAIR този реструктуриращ крем за околоочен контур регенерира и укрепва деликатната зона около очите. Неговото действие видимо редуцира появата на тъмни кръгове и подпухналост.


ЕКСКЛУЗИВНА ТЕХНОЛОГИЯ REPAIR + РЕСТРУКТУРИРАЩ КОМПЛЕКС + КОМПЛЕКС ЗА БЛЯСЪК Висока концентрация на регенериращи активни съставки (тетрапептид и Азиатска Центела). Технологията REPAIR* предотвратява формирането на бръчки и подсилва поддържащата структура на кожата, за да намали съществуващите бръчки, включително дълбоките такива. 
*Стимулира синтеза на колагеновите влакна и функцията на еластина.

Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с