Institut Esthederm
Exceptional skincare

КОРИГИРАЩ КРЕМ ЗА БРЪЧКИ 50 ml

КОРИГИРАЩ КРЕМ ЗА БРЪЧКИ 50 ml
Тройно действие: бръчки, сияйност, текстура на кожата. Реструктурира и регенерира кожата и я прави сияйна и блестяща.

Лека, деликатна консистенция.

Начин за употреба

Нанасяйте върху лицето и шията самостоятелно или в комбинация със серум Derm Repair, сутрин и/или вечер.


Отлична основа за грим.


Действие

Възстановява кожата прогресивно и предотвратява формирането на нови бръчки. Детоксикира, енергизира и прави текстурата на кожата по-фина, в резултат на която тя е по-гладка, по-мека и по-сияйна.


Предназначение

Всеки тип кожа на възраст 30+.


Резултати

Кожата се изпълва със сияние още от момента на нанасяне. С всеки изминал ден тя става все по-здрава, по-гладка и по-красива. Текстурата е възстановена, а бръчките и фините линии намаляват.

129,90 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme EsthedermActive Repair

ACTIVE REPAIR

ТРОЙНА КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИ, БЛЯСЪК И ТЕКСТУРА НА КОЖАТА. ТЕХНОЛОГИИ, ПОДБРАНИ ЗАРАДИ СПОСОБНОСТТА ИМ ДА ПРАВЯТ КОЖАТА ПО-СТЕГНАТА, А ТЕНА СИЯЕН.CHOSEN FOR THEIR ABILITY TO INCREASE SKIN FIRMNESS AND COMPLEXION RADIANCE.


КОРИГИРАЩ КРЕМ ЗА БРЪЧКИКремът за коригиране на бръчки ACTIVE REPAIR е активно възстановяващ крем против стареене, който интензивно преструктурира и регенерира кожата и й придава дълготраен блясък и а сияние.
Предлага се и във версия с богата текстура: ОБОГАТЕН КРЕМ ЗА КОРИГИРАНЕ НА БРЪЧКИ.

РЕСТРУКТУРИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР ЗА БРЪЧКИ, ПОДПУХНАЛОСТ И ТЪМКИ КРЪГОВЕ Благодарение на технологията REPAIR този реструктуриращ крем за околоочен контур регенерира и укрепва деликатната зона около очите. Неговото действие видимо редуцира появата появата на тъмни кръгове и подпухналост.


ЕКСКЛУЗИВНА ТЕХНОЛОГИЯ REPAIR + РЕСТРУКТУРИРАЩ КОМПЛЕКС + КОМПЛЕКС ЗА БЛЯСЪК Висока концентрация на регенериращи активни съставки (тетрапептид and Азиатска Центела), Технологията REPAIR* предотвратява формирането на бръчки и подсилва поддържащата структура на кожата, за да намали съществуващите бръчки, включително дълбоките такива. 
*Стимулира синтеза и оптимизацията на колагеновите влакна и функцията на еластина.

Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с