Institut Esthederm
Exceptional skincare

ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМ 50 ml

ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМ 50 ml
Крем за лице, който компенсира ефекта от дисбаланса на хормони. Укрепва и възстановява плътността на кожата и осигурява дълготрайна хидратация.

Фина кремообразна текстура, която дарява кожата с комфорт.

Начин за употреба

Нанасяйте върху лицето и шията сутрин и вечер.Действие

Укрепва кожата и подсилва плътността ѝ. Придава комфорт, сияние и блясък.


Предназначение

Зряла кожа: дълбоки бръчки, загуба на плътност, еластичност и здравина.
Липса на комфорт и сияйност.


Резултати

Кожата е интензивно хидратирана, по-гладка и изпълнена. Контурите на лицето са ремоделирани, бръчките намаляват. Лицето сияе с възвърната младост.

219,00 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme Esthederm Cyclo System

CYCLO SYSTEM

УНИВЕРСАЛНА ПОДМЛАДЯВАЩА ПРОГРАМА ЗА ЗРЯЛА КОЖА
ЕЖЕДНЕВНА ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА, КОЯТО ЕФЕКТИВНО ОТГОВАРЯ НА СТАРЕЕНЕТО В РЕЗУЛТАТ НА ХОРМОНАЛНИЯ ДИСБАЛАНС, КОЙТО НАСТЪПВА С ВЪЗРАСТТА: БРЪЧКИ, ЗАГУБА НА ПЛЪТНОСТ И ОБЕМ, ОТПУСКАНЕ НА ОВАЛА, ИЗТЪНЯВАНЕ НА КОЖАТА ЛИПСА НА БЛЯСЪК И СИЯНИЕ


ПОДМЛАДЯВАЩ КОНЦЕНТРАТ21 дни – толкова време е необходимо за обновяването на кожните клетки на младата кожа. С изключителната си концентрация на активни съставки (патент CYCLO SYSTEM), тази интензивна грижа възстановява плътността, обема и сияйнието на изключително изтощената кожа.

ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМБогат изглаждащ крем, който предлага на хормонално отслабената кожа нов цикъл на младост. Възстановява текстурата на кожата и я стяга, като същевременно с това й осигурява комфорт, блясък и сияние. 

ПОДМЛАДЯВАЩ  КРЕМ ЗА ШИЯ И ДЕКОЛТЕКрем за истинско заздравяване на кожата, който преструктурира чрез извайване, възстановява и стяга кожата на особено крехките зони около врата и деколтето.

ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР Разкошна копринена текстура доставя комфорт на деликатната зона около очите.

КРЕМ ЗА МЛАДЕЖКИ ВИД НА КОНТУРА НА УСТНИТЕ Ежедневен крем за устни, който интензивно хидратира и запазва младостта в зоната около устните

ПАТЕНТОВАН КОМПЛЕКС CYCLANOL (противодейства на ефектите на хормоналните дефицити) Патентованият комплекс CYCLANOL е богат на изофлавоноиди, производни на ферулова киселина. Повишава синтеза на колаген и лимитира неговата деградация. Резултатът при зряла кожа е повишена хидратация и възстановена плътност.

Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с