Institut Esthederm
Exceptional skincare

ПАЧОВЕ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР 5x2

ПАЧОВЕ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР 5x2
SOS грижа срещу подпухналост, торбички, тъмни кръгове, признаци на умора и стареене, която разкрива по-сияен поглед само за 5 минути.

Начин за употреба

Поставете пачовете на чиста и суха кожа, под всяко око, като леко извиете, за да обхванете и мимическите бръчки. Леко притиснете, за да се уверите, че пачът е прилепнал добре към кожата. Оставете да действа за 5 минути, след което внимателно отстранете и с нежни потупващи движения разнесете остатъка от продукта. 
Не изплаквайте. Не използвайте повторно.

Честота на употреба: пачовете могат да се използват като интензивна терапия в рамките на 6 седмици. Използвайте 2 до 3 пъти седмично за цялостно възстановяване на околоочния контур.Действие

Незабавно освежаващо, лифтинг и възстановяващо действие. Благодарение на съдържанието на хиалуронова киселина, бръчките и фините линии на повърхността се изпълват и изглаждат, а околоочната зона е освежена и интензивно хидратирана. Подпухванията, тъмните кръгове и следите от умора са минимизирани.


Предназначение

Бръчки, фини линии, следи от умора.

Страхотен афтър парти продукт, който освежава погледа, избистря околоочната зона и интензивно хидратира. Използвайте сутрин за мигновен съживяващ тонизиращ и хидратращ ефект.


Резултати

Кожата е видимо подмладена, освежена и сияеща, без следи от умора.

57,00 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme Esthederm Lift & Repair

ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ: ПОВДИГА И УПЛЪТНЯВА

ЛИНИЯТА РАБОТИ В ДВЕ СТЪПКИ: ВЕДНАГА СТЯГА И ИЗГЛАЖДА КОЖНИЯ МИКРОРЕЛЕФ, СЛЕД ТОВА ДЪЛБОКО РЕСТРУКТУРИРА, ЗА ДА РЕГЕНЕРИРА И УПЛЪТНИ КОЖАТА. 


DERM REPAIR РЕСТРУКТУРИРАЩ СЕРУМСилно концентриран реструктуриращ серум: бръчки, плътност, крехка кожа.
Този серум има високата концентрация на регенериращи активни съставки. Прониква дълбоко в кожата, за да подсили нейната поддържаща структура и да възстанови кожните микро лезии преди да са се превърнали в бръчки

ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМНамалява съществуващите бръчки и фини линии, стяга овала и изсветлява тена на кожата.

МАСКА ЗА ИЗПЪЛВАНЕ НА ОВАЛА С МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТТази омекотяваща маска незабавно повдига кожата и й придава гладък и сияен младежки вид.

ПАЧОВЕ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУРSOS грижа за уморени очи

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ LIFT & REPAIRЛифтинг ефект на повърхността на кожата и регенерация на поддържащата й структура в дълбочина. Кожата е естествено възстановена.

Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти