Kомплектът с минипродукти Eau Cellulaire на Esthederm – вашият бюти билет за 7-дневна ваканция

текст Свобода Сидерова

Събирането на багажа преди отпуск винаги е съпроводено с напрежение. Опитът да набутате в куфара 7 дни от живота е най-лошият кошмар за всяка жена. Готови сте да се откажете от n-тите на брой вечерни рокли или сандали стилети, но не и от козметичната чантичка. Да оставите любимите бюти формули на лавицата в банята е просто неприемливо, особено ако искате да изглеждате на 100% не само във въздуха, но и на земята. Не е за вярване, но в кошчетата около чекинга попадат продукти за милиони долари само защото притежателките им не са спазили лимита от 100 мл за ръчен багаж.

Така че регистрирайте комплекта с минипродукти Eau Cellulaire Esthederm – 30 мл клетъчна вода спрей и 10 мл клетъчен крем, и спокойно се настанете на седалките. Bon voyage!

Формата на водата

Не, не става дума за едноименния филм, който триумфира тази година с четири Оскара, а за ненадминатата иновация на Esthederm – клетъчната вода. От създаването си през 1978 г. марката третира стареенето от различна гледна точка, разглеждайки цялостната екосистема на кожата. Тази сложна симбиоза между наука и красота белите престилки подплатяват с Eau Cellulaire. Живителната глътка влага за дехидратираната кожа е абсолютен аналог на течността в клетките, което я прави идеална среда за живот. Освен че е налична във формата на спрей, тя е и в основата на всички продукти на марката. Биомиметичният подход, т.е. грижа за кожата в унисон с биологията й, превръща спрея Eau Cellulaire в един от най-добрите продукти в бюти индустрията за последните години.

Неслучайно професионалното френско списание Oscar Cosmetique го обяви за номер 1 в грижите за кожата за 2018 г. Копието на междуклетъчната течност, опаковано в изящен сребърен флакон, безпроблемно насища епидермиса с минерални соли и микроелементи, съединение, изпълняващо ролята на гориво за клетките, и антиоксидант, като балансира по този начин обменните процеси в кожата и активира клетъчния метаболизъм. И още – подарява неземно удоволствие!

Матрицата: Презареждане

Уви, нашият организъм не е вечен двигател и първите, дори съвършено незабележими за окото следи се появяват някъде след 25-годишна възраст. Как да имитирате отпочинал вид, без да сте помирисвали възглавницата? Продуктите Eau Cellulaire са на път да станат най-възпяваните герои в грижите за красотата. В комбинация с клетъчната вода спрей клетъчният крем презарежда кожата с енергия, за да може тя максимално да използва своя потенциал. Тонизиращата мощ на патента Eau Cellulaire в крема усилват хиалуронова киселина и екстракт от когон трева, който улеснява циркулирането на клетъчната вода в клетките. Звучи научно? Не, просто Esthederm работи в тясно сътрудничество с биологията на кожата и се стреми да я превъзпитава, като я обучава сама да се възстанови. Мигновеният резултат ще ви хареса. Усещането за пустинен пейзаж изчезва и лицето изглежда като потопено във влага, без да е хлъзгаво, както при кремовете със силикон. И нещо немаловажно – продължаващата през целия ден хидратация възстановява сиянието. Какво повече може да искате, особено ако си падате нещо като джетсетър? Комплектът Eau Cellulaire е прекрасен начин да дадете на кожата си любовта, която заслужава. При това само за 29.90 лв.