Кожата с пигментни нередности не обича слънцето, но изследователските лаборатории на ESTHEDERM разбират специфичните й нужди и разработват патентовани технологии, с които може да му се наслади

Без значение сезона, кожата с хиперпигментации е в битка – константа в грижата за нея - срещу всеки слънчев лъч, в която всеки слой кремообразна текстура е невидим щит срещу потъмняването на тъмните петна или по-лошо – появата на нови. Особено през слънчевите месеци, вместо да почерпи от живителните сили на слънцето, то се превръща във враг номер 1, летните моменти на плажа са провалени, а тенът…тенът придобива размерите на апокалиптична стихия в режима на грижата за кожата. Защото тенът е синтезирането на меланин, който процес се активира от UVB лъчите, а хиперпигментацията е свръхпродукцията на меланин. Тоест тенът е забранено удоволствие, запазено само за късметлиите с гладка, равномерна кожа, нали?

Не е задължително! Защото марка, родена под енергизиращото, ярко слънце на Южна Франция, като ESTHEDERM, решава, че всеки трябва да може да се наслаждава на слънчевите лъчи, без притеснения за нежелани изменения в цвета и качеството на кожата и увреждане на младостта й. Именно затова във всички слънцезащитни продукти на марката е вложен патентът GLOBAL CELLULAR PROTECTION, който действа като тройна защита на вътреклетъчно ниво, за да защити кожата от свободните радикали, увреждане на клетъчната ДНК и възпалителни реакции. Благодарение на тази глобална защита от негативните ефекти на светлината, процесите на фотостареене и хиперпигментация са потиснати.  

Отвъд глобалната защита

Целта на ESTHEDERM е освен да съхрани младостта на кожата, дори под слънчевите лъчи, да превъзпита реакциите на всеки тип кожата към тях. От най-фоточувствителната до кожа с пигментни нередности, патентованите решения, съхраняващи интелигентността си в сетивни текстури, предлагат пълен контрол върху хиперпигментацията. Достатъчно е да замените ежедневния си крем с една от специализираните грижи на марката, които слагат край на пигментните петна.

Бюти обрат

Чуйте това и го чуйте добре! Кожа с пигментни нередности може да придобие тен, без задълбочаване на пигментните петна. И напротив – цветът на кожата се уеднаквява и става по-равномерен. Това се дължи на изключителното действие на крема Photo Regul, което успява да оптимизира процеса на придобиване на тен, но едновременно с това потиска индиректната пигментация, която предизвиква изменения в клетките и те хиперпигментират. Това интелигентно разпознаване на „добра“ и „лоша“ пигментация успява да стимулира почерняването в непигментираните зони, докато в останалите действа изсветляващо и озаряващо, като така успява да спечели битката за равномерния тен.

 

 

 

 

 

 Игра на сигурно 

Ако обаче предпочитате аристократичната, лъчистобяла кожа пред визията на бронзово богиня, споменахме ли, че ESTHEDERM срещат очакванията на всички за перфектна кожа? Слънцезащитният крем Photo Reverse предлага много висока защита и работи за блокиране едновременно и на директна, и на индиректната пигментация. Тенът постепенно се изсветлява, интензивността на пигментните петна намалява и кожата придобива онази прозрачна текстура, която свързваме с лукса. Това е и решение, което може да ползвате като терапия срещу пигментни петна, когато например приемате антибиотик, който повишава фоточувствителността на кожата. Освен това, формулата позволява да продължите козметичните процедури срещу тъмни петна, дори в слънчеви периоди без риск за стимулирането им.

 Всеки трябва да се наслаждава на слънцето, нали?