Institut Esthederm
Exceptional skincare

Intensive INTENSIVE КРЕМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 ml

Intensive INTENSIVE КРЕМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 ml
Хиалуроновата киселина е молекула, която естествено присъства в кожата и се грижи за водния ѝ запас. Кремът Intensive с хиалуронова киселина комбинира два вида хиалуронова киселина в три форми за интензивно хидратиращо действие, запълване на фините линии и бръчки и уплътняването на кожата.

Начин за употреба

Нанесете върху лицето, шията и деколтето сутрин и/или вечер. Може да се използва самостоятелно и след козметични процедури. За най-добри резултати използвайте в комбинация с Intensive серум с хиалуронова киселина и допълнете грижата с Intensive серум за околоочен контур и маска с хиалуронова киселина.


Използвайте в комбинация със серум с хиалуронова киселина Intensive.


Действие

Благодарение на трите форми хиалуронова киселина – с висока, средна молекулна маса и капсулирана – кремът интензивно хидратира и изпълва фините линии на повърхността, но успява да достигне до по-дълбоките слоеве на епидермиса и да стимулира синтеза на естествена хиалуронова киселина. Бръчките се изглаждат, плътността на кожата се подобрява и кожата е дълготрайно хидратирана. Формулата с антихиалуронидаза предпвазва от разграждане на хиалуроновата киселина в кожата и младостта й е съхранена за по-дълго.
Патентованата технология за защита на вътреклетъчно ниво – GLOBAL CELLULAR PROTECTION – неутрализира свободните радикали, стимулиращи оксидативен стрес, който довежда до разпад на протеини, липиди и хиалуронова киселина. Кожата е перфектно защитена от фотостареене.


Предназначение

Дехидратира кожа и кожа с признаци на стареене – бръчки и фини линии.


Резултати

Идеално хидратирана и защитена, кожата изглежда свежа, гладка и видимо по-млада.

115,90 лв.
ИЛИ
Гама
Използвайте заедно с