Institut Esthederm
Exceptional skincare

КЛЕТЪЧЕН ГЕЛ-КРЕМ 50 ml

КЛЕТЪЧЕН ГЕЛ-КРЕМ 50 ml
Освежаващата текстура на клетъчния гел-крем осигурява идеално ниво на хидратация, комфорт и сияен вид, без да оставя на повърхността на кожата мазен филм.

Начин за употреба

Нанесете върху чиста и суха кожа на лицето и шията, сутрин и/или вечер. Свежата и лека текстура е подходяща за всеки тип кожа.Действие

Интензивна хидратация: със способността си да стимулира междуклетъчния обмен и да предпазва от загуба на влага осигурява оптимално ниво на хидратация. Патентованата технология “АКВАПОРИНИ“ създава множество „водни канали“, които осигуряват транспорта на вода до сърцевината на клетките през целия ден.
Антиоксидантно действие: неутрализира вредното действие на свободните радикали, отговорни за стареенето и повехналия вид на кожата.
Защита от градска среда: подсилва кожната бариера, защитавайки я от агресорите на околната среда, и едновременно патентът SKIN NOTOX обгръща повърхността на кожата в невидим воал, който филтрира замърсителите (фини прахови частици, дим и т.н.).


Предназначение

Всеки тип кожа, включително и чувствителна.


Резултати

Още първото докосване на клетъчния гел-крем върху кожата доставя моментален овлажняващ и съживяващ ефект. Натуралната красота и естественото сияние на кожата са възстановени.

54,00 лв.
ИЛИ
Гама

Gamme Esthederm Eau Cellulaire

CELLULAR WATER

ДВА ТЕКСТУРИ В СЕРИЯТА CELLULAR WATER, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ХИДРАТАЦИЯ НА УМОРЕНА И СТРЕСИРАНА КОЖА, КОЯТО НЯМА БЛЯСЪК
ВОДАТА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ФАКТОР В ЖИВОТА И БАЛАНСА НА ВСЯКА КОЖА: ДОБРЕ ХИДРАТИРАНАТА КОЖА ОСТАВА МЛАДА ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ
Водата има голям дял във всяка козметична формула (приблизително 70%), ето защо качеството на водата е от изключително значение за качествената хидратация.
В перфектна хармония с кожата, Клетъчната вода, ембламатичният компонент на всички продукти Esthederm, е част от две текстури:


CELLULAR WATER КРЕМУлтра гладък енергизиращ крем
Успокоява дехидратираната кожа и тя е напълно обновена и енергизирана
Кожата е по-мека и остава хидратирана за по-дълго време.

CELLULAR WATER ГЕЛ Ултра гладък енергизиращ гел
Лек и лесен за абсорбиране гел, който придава усещане за свежест, резултат от напълно хидратирана  енергизирана кожа, която излъчва здраве. 

Мнения

Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето мнение

За да дадете своето мнение за продукт на ESTHEDERM,
трябва да сте влезли в сайта или

Използвайте заедно с