Institut Esthederm
Exceptional skincare

BRONZ IMPULSE СПРЕЙ 150 ml

BRONZ IMPULSE СПРЕЙ 150 ml
Продукт от ново поколение, Bronz Impulse e напълно прозрачен спрей, без слънцезащитен екран, който подготвя кожата за излагане на слънце, стимулирайки придобиването на тен и удължавайки златистия загар. Фината, нелепкава и флуидна текстура осигурява невероятен комфорт.

Начин за употреба

Започнете да нанасяте продукта 7 дни преди излагане на слънце, за да намалите риска от реакция на кожата от слънчевите лъчи и за да ускорите процеса на потъмняване. Може да се използва непосредствено или 20 минути преди излагане на слънце, за да повиши естествения защитен механизъм на кожата, но винаги в комбинация със слънцезащитен продукт!
При по-дълго и интензивно излагане на слънце, използвайте Bronz Impulse преди всяко нанасяне на слънцезащитна грижа, за да повишите ефективността й и предотвратите фотостареенето.Действие

Подготвя кожата за потъмняване като оптимизира всички етапи на процеса пигментация и стимулира производството на меланин – естествената реакция на кожата, която осигурява защита срещу опасните действия на слънцето. Придобиването на тен става по-бързо, по-дълготрайно, по-интензивно и равномерно.
Защитава кожата от фотосъстаряващото действие на UVA-лъчите, неутрализира свободните радикали, възпалението и увреждането на клетките. Продуктът е идеална грижа, която да бъде комбинирана при посещения на солариум, за да предпази кожата от фотостареене.


Предназначение

Всеки тип кожа, освен кожа с хиперпигментации.

Bronz Impulse не е слънцезащитен продукт.


Резултати

По-бърз, здравословен и равномерен тен. Кожата е перфектно подготвена за излагане на слънце, а младостта й е съхранена, благодарение на оптимизирания процес на потъмняване.

Нормална цена: 99,00 лв.

Prix spécial 59,40 лв.

ИЛИ
Гама
Използвайте заедно с

Може би ще проявите интерес и към следните продукти