NAOS AGING SCIENCE - Esthederm

“Специални летни предложения” важи от 01.06.2024 до 31.08.2024 или до изчерпване на количествата, само в esthederm.bg, без да се комбинира с други намаления.

СВЕТОВНО ОТКРИТИЕ

От проф. Мирослав Радман

Проф. Радман, един от най-известните генетици и клетъчни биолози в света, прави революция в разбирането за клетъчните изменения, свързани с възрастта, и открива ключовата причина за стареенето – увреждането на протеините. Протеините са вторият по големина компонент на човешкото тяло и тяхната съвкупност формира протеома. Здравето на протеома гарантира защита от външните агресори и намаляване признаците на стареене.

НОВО РАЗБИРАНЕ ЗА СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА

Жан-Ноел Торел, фармацевт, биолог и основател на NAOS, е свързан с научните изследвания на проф. Радман от повече от 20 години. От това партньорство се ражда световното научно откритие за основната биологична причина за кожното стареене и поставя началото за разработването на една от най-иновативните биотехнологии за клетъчно дълголетие.

ИНОВАТИВЕН ПОДХОД

КЪМ КЛЕТЪЧНОТО ДЪЛГОЛЕТИЕ

Лабораториите на NAOS откриват и изследват квази безсмъртна екстремофилна бактерия, Снежната бактерия, чийто протеом е естествено защитен от единствени по рода си молекули: антиоксидантни шаперони.
Тези бактерии имат уникална ефикасност, която надминава всички познати антиоксиданти, тъй като имат способността трайно да защитават и укрепват протеома, което значително намалява всички процеси на стареене.
С помощта на тези молекули NAOS разработва ПАТЕНТОВАНА БИОТЕХНОЛОГИЯ за клетъчно дълголетие.

СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ

„Увреждането на протеома е ключов фактор за всички процеси на стареене. (…) Предпазването и укрепването на протеома може значително да намали стареенето на кожата.