Науката в слънцезащитните продукти - Esthederm

“Специални летни предложения” важи от 01.06.2024 до 31.08.2024 или до изчерпване на количествата, само в esthederm.bg, без да се комбинира с други намаления.

Науката в слънцезащитните продукти

Слънцезащитните продукти на Institut Esthederm позволяват на всеки тип кожа напълно свободно да се адаптира към въздействието на слънцето: придобиване на тен или не, свеждане на реакциите на непоносимост до минимум и предотвратяване на клетъчните увреждания, отговорни за ускореното стареене на кожата.

Патентована технология GLOBAL CELLULAR PROTECTION

Слънчевите лъчи могат да причинят клетъчни промени, за които защитата на UV филтрите е недостатъчна. Този патентован комплекс оптимизира механизмите за биологична защита на кожата, като неутрализира свободните радикали (антиоксидант) и се бори срещу основните фактори на разграждане на структурите на кожата.

Технология ADAPTASUN

Пигментацията е процес, който предпазва кожата от слънцето. Тази технология оптимизира механизмите за адаптация на кожата, стимулира и засилва естествения процес на придобиване на тен.

Патентован комплекс PHOTO REVERSE

“Прекомерното излагане на слънчева светлина може да причини появата на пигментни петна.
Този патентован комплекс действа на различни клетъчни нива, за да регулира процеса на пигментация въпреки излагането на слънце. Кожата става по-светла по време на излагане на слънчеви лъчи.”

Безплатна доставка при покупка над 60 лв.
Обслужване и експертна консултация
Сигурност при плащане
Безплатни мостри с всяка поръчка